Zakończenie tematu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -kangoo-, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Dokładnie-pytań zadawać nie wolno, dyskutować na nurtujące pytania nie wolno,nawet o tylnej części ciała Maryny nie wolno,no ludzie,gdzie my jesteśmy??:eek:
    A może najlepiej w ogóle zablokujcie możliwość zakładania tematów przez userów,niech zostanie tylko OO i FAQ,a resztę będziemy omawiać w PT?? może wtedy będzie fajniej ?? -.-

2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Czerwona. Nie chce PT... chcę Ciebie. I ni ma, że autor zniknął na tydzien, bo otworzył wątek dla graczy...A zamknięty został parę godzin po ostatniej odpowiedzi.

3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Czuerwona..jestes madra kobieta, wiesz , ze "wylewanie zalow wszelkich" jest jak wentyl bezpieczenstwa.
    Dajcie tu i tam troche pomarudzic...to bedzie spokojniej. Jesli wprowadzicie zamordyzm...znow bedzie rozroba i skonczy sie jak z SP. Bronce..
    Ps. Jakiego tematu trzymac sie np. W watku o "niesprawiedliwosciach" lub "dyskusjach na wszystkie tematy"...chyba tam pomarudzic wolno?

4. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

oj, Emi, a jak życie przerasta Zasady działu, to je zmieniacie - znaczy te Zasady. Jak dzisiaj Zasady działu Dyskusji o grze.
    dziwne to wszystko...

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ewunia, nie zapominamy, że bez userów nie ma forum.
    Nastka, jak pisałam, nie wiem o czym piszesz i w związku z tym, że nie jestem przełożoną tej osoby rozpatrywać tej sprawy nie będę.
    Onka, sama wiesz, że tam można wiele żalów wylewać ;)
    Kasiu, jak zaczniemy nagle wszystko zmieniać to się pogubicie.

Jak napisałam, sprawę zamykania wątków przedyskutujemy opierając się o Wasze argumenty. Ponieważ robi się tu jeden wielki off-top znienawidzona przez Was kłódeczka.
    I wielka prośba ode mnie: Poczekajcie, aż przeanalizujemy sobie Wasze argumenty w tej sprawie i zdążymy je omówić. Proszę o niezakładanie kolejnych wątków w tym temacie. Nagłe decyzje nie muszą być dobre.

Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.