Zakończenie tematu

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by -kangoo-, Sep 9, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Dokładnie-pytań zadawać nie wolno, dyskutować na nurtujące pytania nie wolno,nawet o tylnej części ciała Maryny nie wolno,no ludzie,gdzie my jesteśmy??:eek:
    A może najlepiej w ogóle zablokujcie możliwość zakładania tematów przez userów,niech zostanie tylko OO i FAQ,a resztę będziemy omawiać w PT?? może wtedy będzie fajniej ?? -.-

2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Czerwona. Nie chce PT... chcę Ciebie. I ni ma, że autor zniknął na tydzien, bo otworzył wątek dla graczy...A zamknięty został parę godzin po ostatniej odpowiedzi.

3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Czuerwona..jestes madra kobieta, wiesz , ze "wylewanie zalow wszelkich" jest jak wentyl bezpieczenstwa.
    Dajcie tu i tam troche pomarudzic...to bedzie spokojniej. Jesli wprowadzicie zamordyzm...znow bedzie rozroba i skonczy sie jak z SP. Bronce..
    Ps. Jakiego tematu trzymac sie np. W watku o "niesprawiedliwosciach" lub "dyskusjach na wszystkie tematy"...chyba tam pomarudzic wolno?

4. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

oj, Emi, a jak życie przerasta Zasady działu, to je zmieniacie - znaczy te Zasady. Jak dzisiaj Zasady działu Dyskusji o grze.
    dziwne to wszystko...

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ewunia, nie zapominamy, że bez userów nie ma forum.
    Nastka, jak pisałam, nie wiem o czym piszesz i w związku z tym, że nie jestem przełożoną tej osoby rozpatrywać tej sprawy nie będę.
    Onka, sama wiesz, że tam można wiele żalów wylewać ;)
    Kasiu, jak zaczniemy nagle wszystko zmieniać to się pogubicie.

Jak napisałam, sprawę zamykania wątków przedyskutujemy opierając się o Wasze argumenty. Ponieważ robi się tu jeden wielki off-top znienawidzona przez Was kłódeczka.
    I wielka prośba ode mnie: Poczekajcie, aż przeanalizujemy sobie Wasze argumenty w tej sprawie i zdążymy je omówić. Proszę o niezakładanie kolejnych wątków w tym temacie. Nagłe decyzje nie muszą być dobre.

Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru :)

Thread Status:
Not open for further replies.