Zakłopotane mrówki - zrobiłam misję, nie dostałam zagadkowego drzewa Sindbad i pozostałych nagród.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika martynka147, 13 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. martynka147

martynka147 Forumowy żółtodziób

Witam,
    jak w temacie - zrobiłam 3 zadanie a nagród nie dostałam...

Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:)
    Odśwież proszę grę i sprawdź inwentarz drzew będąc na obszarze Farmy, bo tam powinno zapisać się zdobyte Zagadkowe drzewo "Sindbad". Najlepiej wpisz w wyszukiwarkę inwentarza pierwsze słowa nazwy np sind

Jeśli sadzonki się nie znajdą, a jesteś pewna, że nie wystawiłaś ich już na pole, to pozostaje skontaktowanie się z Pomocą techniczną zgodnie z tym Poradnikiem >>KLIK<< Z pozycji forum nie jestem w stanie ustalić, co stało się na Twojej farmie. To samo dotyczy pozostałych nagród, o których piszesz, że się nie dopisały.

Czy masz jeszcze pytania?

3. martynka147

Dziękuję za odpowiedź - faktycznie - sprawdziłam i drzewko jest w inwentarzu zwykłej farmy. Mam je tam zasadzić? Czy nie spowoduje to jakiegoś błędu później? Bo teoretycznie powinno rosnąć na Bahamie...

4. BA_Marion

martynka147, wszystko gra. Zagadkowe drzewo "Sindbad" jest sadzonką z obszaru Farmy i na Farmie ją musisz zasadzić. W Misji "Zakłopotane mrówki" można też wygrać sadzonkę z obszaru Bahamaramy (Zagadkowe tropikalne drzewo "Java"), ale to w 4 i 6 zadaniu misji.

Czy chcesz jeszcze o coś dopytać?

5. martynka147

Nie, już wszystko wiem. Dziękuję serdecznie za pomoc:)
    Pozdrawiam ciepło!

janekkostuchna lubi to.
  6. BA_Marion

Również pozdrawiam i życząc miłego dnia zamykam temat:)

janekkostuchna lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.