zagubiony warsztacik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AgusiaW, 7 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgusiaW

AgusiaW Forumowy żółtodziób

Nie mogę znaleźć warsztaciku, ani produktu z zaznaczonej ikonki. Nie pamiętam, co to było, ale po usunięciu manufaktury i postawieniu jej na nowo nie mogę przywrócić stanu pierwotnego.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

AgusiaW, możesz dokładnie napisać w czym jest rzecz? Próbowałaś wstawić grafikę, ale jest niewidoczna.

3. AgusiaW

To jedyne zdjęcie jakie mam, zrobione po to, żeby odtworzyć skład manufaktury. Trzecia ikonka od lewej(zaznaczona na niebiesko) jest tą zagadką. Nie wiem co to i jaki zwierzak to produkuje (brak w stodole czegoś takiego)

4. BA_Marion

Ponieważ grafika, którą próbowałaś zamieścić jest niewidoczna, to obawiam się, że nie potrafię Ci pomóc. Próbowałaś najechać kursorem na to "coś" w manufakturze? Wyświetlą się wtedy informacje o tym przedmiocie. Chyba, że manufakturę usunęłaś i zostawiłaś dla siebie zdjęcie, aby odtworzyć jej zawartość...

5. AgusiaW

Problem w tym, że tego już nie mam i nie mogę nic zrobić. Zdjęcie mam w telefonie zrobione przed likwidacją manufaktury. Czy mogę prosić o aktualną tabelę warsztacików i produktów może tak znajdę. Na forum znalazłam tabelę ale chyba nie aktualna

6. BA_Marion

Tabeli z grafikami produktów nie mamy, ale tutaj znajdziesz linki do tabel z wszystkimi fabryczkami w grze >>klik<<. Może jednak łatwiej Ci będzie wyszukać tę fabryczkę u siebie w inwentarzu? Wybierz zakładkę "warsztaciki", wyświetlą się tam wszystkie, jakie posiadasz (dla danego obszaru). Przesuwaj się klawiszami przewijania i może się znajdzie...

Czy masz jeszcze pytania?

7. AgusiaW

W tych tabelach tego nie ma, a to co w nich jest to znam. Jedyne co kojarzę to, że w nazwie było coś w rodzaju lamki czy światełka na choinkę(jako produkt)

8. BA_Marion

Napisz proszę do Pomocy technicznej. Poradnik jak to zrobić znajdziesz tutaj >>klik<<. Przekaż im to zdjęcie w toku korespondencji, bo innego sposobu na stwierdzenie o jaki przedmiot chodzi nie widzę...

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

9. AgusiaW

Nie, dziękuję za pomoc

10. BA_Marion

Proszę bardzo:) W takim razie zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.