Zagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika merunia92, 2 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. merunia92

merunia92 Forumowy żółtodziób

Witam. Mam pytanie dotyczące zagród, które mi zniknęły. Nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam ten temat, jeśli nie to z góry przepraszam i prosze o skierowanie mnie w odpowiednie miejsce.:) Wiec jak juz wczesniej wspomniałam zginęły mi zagrody, ogólnie rzecz ujmujac konto założylam ok 5 lat temu i po 2-3 latach przestalam grać, teraz kiedy chciałam powrócić po zalogowaniu zauważyłam, że brakuje mi kilku zagród na których mi zależało, przede wszystkim były to świetliki i motyle. Czy jest to mozliwe, że zabrano mi je przez to, że długo nie grałam? Czy istnieje jakieś inne racjonalne wytłumaczenie? Bo chyba nie mam innego pomysłu na to, że sie "rozpłynęły". :oops:

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie powinnam może wypowiadać się,ale myślę ,że coś z nimi zrobiłaś,,zapomniałaś,,nie wiem czy pomoc techniczna to rozwiąże,,pisz do PT,,,może mają archiwa,,powodzenia

3. merunia92

Wiem, ze zanim przestałam grac to były, ponieważ wiekszość schowalam do inwentarza typu zagrody czy pola zeby np nie miec chwastów. A w jaki sposób moge sie z nimi skontaktowac, wiesz może?

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

najprościej,,pod ramką do gry,,szukaj ,pomoc techniczna,,,opisz problem,,,odpowiedzi szukaj na poczcie

jest noc,,nie oczekuj odpowiedzi ,,,,natychmiast,,,powodzenia

5. merunia92

Jasne :) Bardzo dziekuje za pomoc

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję pomagającym, temat wyjaśniony, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.