Zagrody za florny!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika babusia52, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babusia52

babusia52 Forumowy żółtodziób

na obrazku jest że kupuje zagrodę smoka ,a dostaję zagrodę nietoperzy
    kupuję zagrodę dużego miśka a dostaję gołębie to po co ja wydaję floreny ?
    to jest nie w porządku :(

2. Zagadkowe zagrody mają swoje nazwy np pod nazwą "Zagadkowa zagroda "Smok" kryją się :

-kolorowe ulepszenia zagród (żółte, pomarańczowe, czerwone i różowe) oraz zagrody klasyczne + i ++ (zależne od poziomu Gracza)
    -żółte i pomarańczowe ulepszenie warsztatów
    -wilcza jama
    -zagroda dla dziobaków
    -zagroda dla kiwi
    -zagroda dla kogutów
    -żabi staw
    -zagroda dla jeży
    -gniazdo bociana
    -gołębnik
    -zagroda dla szopów
    -zagroda dla myszy

PO RAZ OSTATNI: zagroda dla kretów

oraz NOWOŚĆ! zagroda dla żółwi

Zerknij jeszcze do poradnika tam masz podane pod jaką nazwą zagadkowych zagród jakie zagrody są ukryte :)

Nie wiem dlaczego u Ciebie się coś innego wykluwa niż pisze w poradniku, jedyne co mi przychodzi do głowy to może to że pomyliły Ci się nazwy zagadkowych zagródek. Jeżeli jednak jesteś pewna że wykuło Ci się nie to co jest podane w poradniku to napisz do Pomocy Technicznej tam sprawdzą Twoje konto i sie się wyjaśni co się dzieje :)

PORADNIK

3. babusia52

babusia52 Forumowy żółtodziób

Dziękuje za odpowiedź ,dam sobie spokój szkoda wydawać kasy:cry:

4. Bardzo proszę i skoro nie masz więcej pytań to kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.