zagrody z warsztaciku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kv51, 10 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Witam
    Są bonusy z wyrobów rzemieślniczych które działają na warsztaciki - jasna sprawa. Są też takie , które działają na zagrody - też klarowne. Mam natomiast problem jak rozumieć określenie " zagrody z warsztaciku" .Wg mnie są to wszystkie ulepszenia zagród które buduje sie w warsztaciku. Czyli działa np. na kurnik żółty , różowy , czerwony itd. a na zwykły nie działa. Czy mam rację ?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Takie produkty działają jedynie na warsztaty. Zgłosimy propozycję zmiany, by opis był jasny. Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Pomysł z ujednoliceniem nazewnictwa świetny , bo taka dwuznaczna nomenklatura jedynie wprowadza zamęt i wątpliwości wśród graczy. Wiem ,że nie tylko ja mam problem ze zrozumieniem tej kwestii.

Dziękuję , czyli zagrody z warsztaciku = warsztaty. A to co działa na zagrody , działa na wszystkie ,podstawowe i ulepszone ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak bonusy działające na zagrody działają na zagrody podstawowe i ulepszone.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Dziękuję uprzejmie i czekamy na zmiany w opisach :) Pozdrawiam.

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kulki z sera, poncz jajeczny i doniczka walentynkowa

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91, dziękuję za podpowiedź o przetworach choć o to Autor/ka nie pytał/a, chyba że ja już czytam bez zrozumienia.

A skoro nie ma dalszych pytań to również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.