Zagrody z TS

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiki190802, 6 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiki190802

wiki190802 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie co oznacza event z zagrodami z TS

2. BSBmaniac93

BSBmaniac93 Stary wyjadacz

Możesz wtedy kupić TS za 5 florenów z tego co kojarzę, możesz wtedy mieć losowo jakiekolwiek zwierze, które jest w grze lub też warsztaciki, kolorowe zagrody i zagrody +/++. :)

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tzw. TSy to zagrody, które są do zdobycia podczas mini eventu: Tajemniczy Stajenny. Więcej na ten temat dowiesz się z tego poradnika: KLIK.
    Tak więc nadchodzący event będzie własnie związany z Tajemniczym stajennym, jednak na czym będzie konkretnie polegał, tego jeszcze nie wiemy.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

4. Farmer_woj

Farmer_woj Aktywny autor

W evńecie będziemy oddawać specjalne zwierzaki
    a dodatkowo będzie tajemniczy stajenny gdzie będzie do wylosowania nawa zagroda
    takie mam przypuszczenia pozdrawiam

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi na pytanie Autorki zostały udzielone,kolejnego pytania nie zadała,więc domyślam się że wszystko jest jasne i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.