zagrody Topaz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pepa2016, 4 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dzień dobry :)

Czy w mini-evencie "Zagadkowa zagroda Topaz" uzyskanie nowych zwierząt - mrówkojada, tygrysa, flaminga i czerwonej pandy - będzie uzależnione od odkrytego jakiegokolwiek posągu w Świątyni Małp? Czy to, że np. nie mam odkrytego kakowca oznacza, że na pewno nie mam szans na tygrysy?

aleksandra lubi to.
  2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak to dobre pytanie,też się zastanawiam,,które posągi mogą wpływać na nowe zagrody

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Cytat z poradnika:
    gracze z min. 14 poziomem będą mieli możliwość zakupu
    pierwszej edycji zagadkowej tropikalnej zagrody "Topaz".

Wydaje mi się, że nie ma żadnego znaczenia jakie masz odkryte posągi. Nie mając produktów do zrobienia paszy możesz karmić super paszą.
    Mogę się oczywiście mylić ale takie jest moje zdanie.

Alutka i aleksandra lubią to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pepa2016, nie widzę żadnego zapisu w poradniku mówiącego o takiej zależności.

aleksandra lubi to.
  5. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Pytam w związku z tym zapisem:
    UWAGA! Rodzaje odkrywanych ulepszeń zagród i warsztatów zależne będą od odblokowanych posągów zwierząt w Świątyni małp na Bahamaramie.
    Wiem, że w tym zdaniu mowa jest o ulepszeniach, ale wolę się upewnić, czy takich obostrzeń nie ma w związku z nowymi zwierzętami. Zwłaszcza, że na Baha każde nowe zwierzę zdobywa się przez odkrywanie posągów. Ostatnio np. zostały dodane tukany i trzeba je odkryć. Stąd moje zdziwienie, że nowe zagrody na Baha będą tak po prostu do zdobycia w evencie - szukam gdzie ten haczyk ;)

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

One nie będą "do zdobycia w evencie".
    Będą do zdobycia w mini-evencie polegającym na kupowaniu tajemniczych stajennych.
    To raczej spora różnica 8)xD

MOD_Cookie* lubi to.
  7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nigdzie nie ma haczyka, jest tak samo jak na farmie z nowościami dostępnymi tylko tajemniczych zagród czy sadzonek
    Nie masz do odblokowania posągów np nektarynki czy grejpfruta, a możesz je trafić z TS

8. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Wszystko jasne, temat wyczerpany. Pozostaje życzyć sobie - i innym - dobrych zakupów ;)

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Graczom ślicznie dziękuję za pomoc :)
    Skoro nie masz więcej pytań, to wątek pozwolę sobie zamknąć. Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.