Zagrody neonowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Funia75, 20 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Funia75

Funia75 Okazjonalny autor

Witam, zrobiłem wszystkie zadania co do chlewu ale chlewów neonowych jakoś nie ma, ktoś coś?

bazyl2211 i ostrzegacz lubią to.
  2. Wiesław55C

Wiesław55C Czeladnik forum

Witam.Zrobiłem wszystkie zadania neonowe,ale nie mogę postawić zagród neonowych na pnączu.Jest informacja,że nie mam tych zagród w inwentarzu.Przelogowałem się.wyczyściłem ciasteczka i dalej nic.O co chodzi

bazyl2211 i ostrzegacz lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Funia75, wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry, a nastepnie w inwentarzu skorzystaj z wyszukiwarki ( prawy, górny róg) wpisując nazwę "Chlew V neonowy ".

Wiesław55C, na chmurki potrzebne są itemy nie zagrody. Wszystki informacje znajdziesz w poradniku : >>>klik<<<.

Czy są jeszcze jakieś pytania ?

4. Funia75

u mnie też nie pomogło

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Funia75, z pozycji forum nie sprawdzę Twojego konta ani nie odszukam neonowych zagród. Zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, tutaj poradnik : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

;)
    Na pnączu stawia się itemy z neonowegp sklepiku. Zagrody stawia się na polach.:p

7. Funia75

mi chodzi o zagrody na polach

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Funia75, w takim razie tak jak napisała SMOD_Atena musisz napisać do Pomocy Technicznej.

9. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

u mnie to samo neonowa zagroda indykow i koni jest,brak natomiest neonowej zagrody świń

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Marianka2011, więc podobnie proszę o kontakt z Pomocą Techniczną.

11. grzegorz82

grzegorz82 Czeladnik forum

witam zrobilam wszystkie zadania a neonowej zagrody swin nie mz

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

grzegorz82, post zawierający sam cytat usunęłam, z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia, jak pisała SMOD_Salsa - skontaktuj się z pomocą techniczną.

13. janikówka

janikówka Czeladnik forum

kupiłam chlew neonowy i nie mam go?????

14. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Będąc w grze, otwórz proszę inwentarz z zagrodami i skorzystaj z opcji "Szukaj" znajdującej się w prawym górnym rogu tego okienka. Po wpisaniu "chlew V: neonowy" lub pojedynczej frazy powinna pojawić się wygrana zagroda. Jeśli jej nie znajdziesz, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną – tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum nie mamy takiej możliwości.

15. janikówka

Kupiłam w sklepiku świnię neonową i nigdzie jej nie mam????? jak ją znaleźć

16. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Świnia neonowa jest itemem, który można kupić w neonowym sklepie. Item również znajdziesz w swoim inwentarzu (ikonka wazonu).

17. janikówka

Szukałam kupioną świnię neonową w inwentarzu (ikona neonowa) i nie ma???????
    jakiś felerny ten event

18. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Być może postawiłaś ją na cudownym pnączu lub na łące? Sprawdź proszę dokładnie, a jeśli nie znajdziesz itemu, to skontaktuj się z Pomocą Techniczną – z pozycji Forum niestety nie możemy tego sprawdzić.

19. zuza53

zuza53 Okazjonalny autor

Zrobilam wszystkie zadanie i nie otrzymalam neonowych nagrod na pnacze za to dostalam dodatkowo zagrody neonowe .
    zuza53

20. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

i prawidlowo dostałas,itemy na pnącze kupujemy w sklepiku za kłódki z klonowania w oazach i je stawiamy na pnączu

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.