zagrody klasyczne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewelajna82, 16 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewelajna82

ewelajna82 Okazjonalny autor

Mam pytanie czy opłaca się trzymać zagrody klasyczne + i ++. Mają stosunkowo mała PD a mimo to cały czas są one do wygrania. Podejrzewam że nikt i tak nie stawia ich na farmie tylko trzyma w pasku. Proszę mnie oświecić będę wdzięczna

2. anatol111

anatol111 Ambasador forum

zagrody ++ warto zostawić bo są jednak opłacalne

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

ewelajna82, jeżeli chodzi o opłacalność, każdy inaczej na to spojrzy, proponuje zadać to pytanie w którymś z tych wątków: Porady doświadczonych graczy lub wujek dobra rada :)
    Tam doświadczeni Gracze mogą się wypowiedzieć i myślę że bardzo chętnie udzielają porad. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

anatol111, dziękuję za pomoc. :)

4. ewelajna82

ewelajna82 Okazjonalny autor

wrzuciłam troszkę do ekspresu zagród klasycznych ++ i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam?

Po udzieleniu odpowiedzi można zamknąć

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 maja 2015
  5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

ewelajna82, sama to ocenisz po tym co dostaniesz z tajemniczego ładunku który przywiezie ekspres. :)
    Tutaj nie można powiedzieć że zrobiłaś dobrze czy źle, taki był Twój wybór. Nikt nie zabroni, ani tym bardziej nie zmusi Cię do wrzucenia do ekspresu jakiejś zagrody czy fabryki. :)
    Odpowiedzi udzieliłam, i skoro można to temat zamykam. :)
    Życzę miłej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.