zagrody i piórka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Irena, 19 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Irena

Irena Zaawansowany

Jakie stawiać zagrody i warsztaciki, by otrzymać więcej piórek - zwykłe, czy ulepszone?

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Raczej czym wyższe,tym lepsze - czerwone,różowe no i mega zagrody.Takie jest moje zdanie.

3. Irena

Irena Zaawansowany

ok, dziękuję za odp

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Te które mają dłuższy czas wzrostu
    Raczej te które mają dłuższy czas wzrostu ;)
    czasem jednak podstawa ma dłuższy czas wiec wtedy lepiej podstawe

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

czy autor ma jeszcze jakieś pytanie?
    Pomagającym serdecznie dziękuję :)

6. marocco

marocco Stały bywalec

To bez znaczenia, mam kilkadziesiąt różnych zagród i warsztacików, ulepszonych, mega ulepszonych jak również same podstawy a z jednego rzutu zbioru wypada max 5-6 piórek :p
    Tak więc bez zakupu nie ma szans na wyprodukowanie odpowiedniej liczby przynęt żeby ukończyć event :p

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marocco, dziękuję za podpowiedź.

Irena, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Tak to prawda,mam wiele różnych zagród i bez znaczenia czy z ulepszona czy nie raz wypadają piórka z tych a raz z tamtych i zawsze po kilka piórek z całego pola zagród

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jakleci.damian182, Tobie również dziękuję.
    Niemniej jednak dział Pomoc nie służy do dyskusji, w związku z czym Autorkę zapraszam do wątku, gdzie Gracze na bieżąco dzielą się swoimi spostrzeżeniami na temat eventu, tam też można rozwinąć dyskusję: >>>klik<<< a tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.