Zagrody, gdzie zdobyć?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika {Monia}, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Cześć! Nie było mnie tu jakieś 2 lata, jak widzę trochę się zmieniło. Możecie mi powiedzieć skąd mam wytrzasnąć zagrody dla:
    kiwi,
    wilków,
    kogutów,
    żab,
    jeży,
    psów,
    myszy,
    kretów,
    kotów,
    gołębi,
    lisów,
    szopów?

No i co to jest zdjęcie w młynie? Skąd wziąć film na wyprodukowanie go i po co w ogóle zdjęcie?

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

2. dosias

dosias Generał forum

zagrody mozna zdobyc z TS, podczas G&T
    zdjęcie w młynie jest potrzebne do zrobienia zadan z komiksu nr 2 w spółdzielni, tam tez w pierwszym zadaniu mozesz zdobyc filmy by wyprodukowac te zdjecia

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

{Monia}, zagrody które wymieniałaś są do zdobycia w Mini Eventach, więcej na ich temat przeczytasz tutaj: ..::klik::.. :)
    A tutaj, masz proszę, tabelę z zagrodami specjalnymi: ..::klik::.. :)
    Poradnik dotyczący Kolekcji Komiksów: ..::klik::.. tam znajdziesz informacje na temat zdjęć i filmów :)

Czy po zapoznaniu się z poradnikami masz jeszcze jakieś pytania w tym temacie? :)

dosias, dziękuję za pomoc :)

4. {Monia}

{Monia} Komandor forum

W tym nie. Dziękuję za pomoc. Można zakładać kłódeczkę.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro tutaj wszystko jest już jasne, to zawieszam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.