zagrody Feniksa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika basia99, 29 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. basia99

basia99 Forumowy żółtodziób

dwa dni temu zdobyłam prezent z 3 tajemniczymi zagrodami Feniksa lecz nie mam ich w swoim inwentarzu ? dlaczego ??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W inwentarzu na farmie, w zakładce z zagrodami szukaj proszę " Zagadkowa zagroda Feniks". Ułatwieniem w poszukiwaniu jest wpisanie nazwy w okienko wyszukiwarki ( prawy, górny róg okienka z inwentarzem ).

Napisz proszę czy odnalazłaś zagadkowe zagrody czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. basia99

basia99 Forumowy żółtodziób

niestety nie mam tych zagród ...

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

basia99, a nie wystawiłaś ich czasem gdzieś na pole? Próbowałaś wpisać nazwę w wyszukiwarkę tak jak radziła SMOD Atena? :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

basia99 jeśli w dalszym ciągu nie odnalazłaś zagadkowych zagród, to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tam wszystko zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni : >>>klik<<<. Z pozycji forum nie mamy takich możliwości i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.