Zagrody a bonusy z rzemiosła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika avir, 5 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. avir

avir Czeladnik forum

W opisach produktów z dzielnicy rzemieślniczej pojawiają się dwa opisy ich działania - napisano, że przyspieszają "produkcję w zagrodach" (np. dżem z guawy) lub "produkcję w zagrodach z warsztaciku" (np. doniczka walentynkowa). Czy mimo wszystko te bonusy działają po prostu na wszystkie typy zagród, tzn. na hodowle i fabryczki??
    Za odpowiedź z góry dziękuję :)

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Skoro jest to rozdzielone, to raczej nie:)

Zagrody to zagrody a warsztaty to warsztaty:)

3. Każdy bonus ma swoje zastosowanie więc jedne działają na zagrody z warsztaciku a inne na zwykłe zagrody :)

4. avir

avir Czeladnik forum

No tak, tylko że teraz wszystkie zagrody są w warsztaciku. Kiedy zaczynałam grę kilka lat temu, to w warsztaciku były tylko fabryczki, a zagrody kupowało się w pasku na farmie. Teraz w warsztaciku można zbudować kolorowe ulepszenia zagród, fabryki i kolorowe ulepszenia fabryk - wg mnie przydałoby się jakieś wyjaśnienie, czy bonusy działają tylko na zagrody (ale czy wtedy nie działają na kolorowe zagrody z warsztaciku? Przecież żółte i pomarańczowe można kupić, niekoniecznie wybudować). Czy "zagroda z warsztaciku" to też fabryczka? Bo na pewno któryś z tych bonusów działa na fabryczki (przetestowałam, ale włączam je raz po raz raczej losowo).
    Może w sumie ten wątek przydałoby się przenieść do sugestii technicznych...

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Chodzi o rozgraniczenie że bonusy działają albo na zagrody albo na fabryczki czyli "z warsztaciku" jak to jest ujęte w grze.
    Autorka dalszych pytań nie zgłasza, więc zamykam. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 stycznia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.