Zagroda "Oroshi"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pepe2013, 20 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Jestem zły... rozumiem, że nie ma gwarancji zdobycia nowej zagrody papużek kakapo, ale to są już jaja - kupiłem 42 zagrody luzem i ani jedna nowość... Inni gracze kupują po 3-5 szt. i im wypadają nowe zagrody. Za każdym razem jak zagrody są po 15 florenów muszę kupować sporo zagród, żeby trafić nowość. Ale trzeci raz z rzędu (przy zagrodach za 15fl) nie mam nowości. Więcej już nie wydam kasy na tą grę, bo to tylko wyciąganie kasy od graczy a w zamian dostaję zagrody, których mam po 10 szt. w magazynie.

I ciekawe czy wszyscy tak mają jak ja, jeżeli chodzi o przekierowanie w momencie zakupu zagrody. Zawsze było tak, że jak nowa zagroda była z Bahamaramy to przy kupowaniu przełączało mnie na pole Plantacji, a jak nowa zagroda dotyczyła Farmeramy to na Główną łąkę. Teraz dziwne jest to, że przy zakupie zagrody "Oroshi" z Bahamaramy przekierowuje mnie na Główną łąkę - ktoś mi to wyjaśni?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 lutego 2022
    Andzia1967 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pepe2013 takie są zasady losowości, to jak los na loterii i może zdarzyć się, że na kilka zagadkowych zagród trafi się nowość ale równie dobrze może nie trafić się na kilkadziesiąt. Gwarantowana nowość jest przy zakupie pakietu 30 sztuk za 630 florenów.
    Do rozmów z Graczami zapraszam do wątku dyskusyjnego: Mini Eventy - Temat do rozmów.

Nie wiem o jakim przekierowaniu mówisz, ale do okna sprzedaży zagadkowych zagród możesz wejść z okna Newsy lub ikony w zegarze eventowym i nie ma znaczenia na jakiej łące się znajdujesz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

kupuję tylko pakiety,:D,nowości z pojedynczych zakupów też mnie omijają,:(,a pakiet 1x na 3 mc,,nadrabia wszelkie nowościxD

4. SMOD_Atena

aleksandra dziękuję za komentarz.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

aleksandra lubi to.
  5. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Dziękuję, można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.