zagroda neonowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fg-1, 19 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Co się dzieje,że stawiając budowniczym neonową zagrodę dla kur nakłada mi się na inne kolorowe wcześniej postawione a nie na podstawę?
    Czy gracze zauważyli ten sam błąd , czy jestem jednostką ?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Proszę o uściślenie problemu. Czy ustawiasz wszystkie zagrody z ulepszeniami czy część z ulepszeniami niższego poziomu, a część samych podstaw?

3. piechanna

piechanna Analityk forum

Jako, że nonowa zagroda jest najwyższym z ulepszeń, więc budowniczy ustawi Ci
    je na pierwszej w kolejności zagrodzie, nawet tej już ulepszonej.
    Najlepiej nakładać ulepszenia zaczynając od tych najwyższych, wtedy masz
    pewność, że nie nałoży się na już ulepszoną zagrodę. Tak samo jest z drzewkami,
    najpierw podstawy, następnie XXL, a dopiero na koniec XL.
    A najlepiej żeby mieć pewność, że ulepszenie znajdzie się tam gdzie chcesz,
    zrobić to ręcznie.

magdalena i majajandzinska lubią to.
  4. piechanna dziękuję za pomoc :)

fg-1 ja kolorowe ulepszenia też nakładam ręcznie i sprawdziłam królik neonek stoi na zwykłej zagrodzie :)

5. ciaoamore1

ciaoamore1 Czeladnik forum

Ja mam zagrode koziarnie neonową i też nie moge ustawic, nawet próbowałam ustawiac na koziarnie ulepszoną i sie nie da a szkoda :(

6. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Ustawić trzeba na zwykłą zagrodę, bo neon to ulepszenie.

7. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witam , ustawiałam podstawy potem ulepszenia zaczynając od różu, czerwieni i pomarańczowych.Na koniec dałam neonową i o dziwne ,że nakłada się różnie bo za pierwszym razem weszła na różową następnym razem na czerwoną./dotyczy budowniczego/
    Zostawiam ten problem , ręcznie już je nakładam i jest ok.
    Można zamknąć wątek. Dziękuję.:)

8. ciaoamore1

ciaoamore1 Czeladnik forum

Próbowałam na koziarnie żółtą i pomarańczową i nawet na zwykłą i dalej mi nie działa

NOOO sukces w koncu mi sie udalo

Twoje posty połączyłam.Jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 sierpnia 2015
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ciaoamore1, bardzo się cieszę że udało Ci się postawić tę neonową koziarnię.

Graczom dziękuję pięknie za pomoc.
    I skoro można to wątek zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.