zagroda lira

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sorath20, 13 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sorath20

sorath20 Czeladnik forum

mam pytanie event trwa do 15 marca do godziny 22 jesli kupie zagrode np o godzinie 21.30 15 marca i posadze ja to czy jesli event sie zakonczy to po kilku godzinach bede mogl jeszcze uzyskac zagrode dla dziobakow czy tylko inne zagrody?

fajnie tylko nie o to pytalem...pytam czy jak kupie zagrode o 21.30 15 marca a przypominam ze zagroda lira konczy sie 15 marca o 22 to czy jesli postawie zagrode na polach to czy jak event sie skonczy o 22 a zbiore zagrode np kilka godzin pozniej to czy bede mial szanse na zagrode dla dziobakow czy juz tylko na zwykle inne zagrody?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 marca 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zagrody w tym nowości przypisywane są w trakcie zakupu danego rodzaju tajemniczego stajennego.W przypadku Zagadkowej zagrody "Lira" masz szansę na otrzymanie zagrody dla dziobaków i wtedy,kiedy zbierzesz po zakończeniu mini-eventu.Niemniej jednak żadnej gwarancji na otrzymanie zagrody dla dziobaków nie ma,tak jak zawsze jest to losowe i można zdobyć zagrody i fabryki wymienione tutaj :>>>KLIK<<<.
    Jedynie w przypadku zakupu pakietu 30 tajemniczych stajennych otrzymasz gwarantowaną zagrodę dla dziobaków od razu.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

P.S.Połączyłam Twoje posty,ponieważ po usunięciu posta przez Gracza,były jeden pod drugim.

3. sorath20

sorath20 Czeladnik forum

mam pytanie pakiet za 630 fl daje 30 zagrod lira i gwarancja conajmniej jednej z dziobakiem-to troche dziwne bo 630 florenow podzielic na 15 florenow za jedna zagrode lira daje 42 zagrody-czyli bardziej sie oplaca kupic pojedynczo niz z tego pakietu waszego...

4. SMOD_Atena

Taką cenę pakietu ustalili twórcy gry.Rzeczywiście pojedynczo zakupione tajemnicze zagrody wychodzą taniej,ale wtedy nie masz żadnej gwarancji,że w 10,15 czy nawet w 50 trafi się zagroda dla dziobaków,a w pakiecie zagrodę tę masz zagwarantowaną jako 31-ą i właśnie dlatego pakiet 30 zagród kosztuje więcej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. sorath20

sorath20 Czeladnik forum

dzieki za odpowiedzi

6. SMOD_Atena

sabcia95 Twój post nie był tutaj potrzebny,w związku z tym usunęłam go jako spam.

A skoro Autorka tematu nie ma więcej pytań,to również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.