zagroda konika morskiego

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marlena-32_76, 4 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marlena-32_76

marlena-32_76 Czeladnik forum

witam,gdzie mogę dostać zagrodę konika morskiego mam ulepszenia ale nie posiadam zwyklej zagrody

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj marlena-32_76.

Basen dla konia morskiego można było zdobyć w mini-evencie Ekspres San Gigantika, event: Wspaniałe kwiaty, Atrakcyjne zagrody lub od innych Graczy podczas Gift&Trade.

Informacje o wszystkich zagrodach znajdziesz w tabelach: Tabele - zagrody.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marlena-32_76

marlena-32_76 Czeladnik forum

dziękuje czyli juz nie zdobęde

4. SMOD_Atena

W tej chwili takiej możliwości nie ma, ale przy najbliższym Gift&Trade nie powinno być problemu z otrzymaniem takiej zagrody od innych Graczy czy też korzystając z opcji wymiany.
    Chętnie Ci podaruję jak do mnie podczas Gift&Trade napiszesz "sówkę" na nick: eewunia67 :)

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. Milena0101015

Milena0101015 Forumowy żółtodziób

Witam jak aktywować pole pełni księżyca?

6. SMOD_Atena

Milena0101015 sami nie możemy aktywować pól w strefie pełni. Są one dostępne jedynie podczas minieventu Pełnia księżyca lub eventów związanych z tą częścią gry. Najwcześniej minievent planowany jest w dniach: od 17 do 20 stycznia.

Na przyszłość otwieraj proszę własny wątek bo ten jak widzisz dotyczy zupełnie innej kwestii.

marlena-32_76 czy masz w temacie zagrody jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.