zagroda kiwi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jarbar, 12 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jarbar

jarbar Czeladnik forum

Witam
    ustawiłam dziś wymianę jakieś tam drzewko chcę w zamian dam zagrodę kiwi, ale że udało mi się wymienić po za balonem usunęłam tę ofertę (wymiana w balonie nie nastąpiła)
    Niestety kiwi nie wróciło do mnie, w tym samym czasie usunęłam inną ofertę i drzewka które wystawiłam wróciły.
    Wyczyściłam już ciasteczka prze logowałam się tysiąc razy na różnych przeglądarkach i żadnych zmian, chyba zaraz się tu :cry::cry::cry::cry::cry:

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jarbar, jeżeli zastosowałaś się do wszystkich porad z tego poradnika: Gdy gra nie działa, mimo to zagroda której szukasz nadal się nie znalazła, napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i dowiesz się co się stało z zagrodą. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. jarbar

jarbar Czeladnik forum

nie, dzięki za szybką odpowiedź

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro można to temat zamykam, życzę spokojnej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.