zagroda kameleona

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika piotrgaik1, 28 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piotrgaik1

piotrgaik1 Forumowy żółtodziób

witam
    nowa zagroda dla kameleona jest ok ale w jaki sposób wyprodukować jedzenie skoro jestem na poziomie 79 a drzewo liczi jest zablokowane jeszcze więc jak dla mnie bez ładu i składu gdyż na targu też brak mozliwości zakupu tego owocu ??
    pozdrawiam

2. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

mimo że nie masz liczi to na targu powinieneś kupić paszę bez problemu
    Teraz weszło kiwi(nie mam zagrody) do produkcji potrzebny wawrzyn którego nie mam a pasza na targu do kupienia..Więc powinieneś kupic bez problemów..

3. empatyczna dziękuję za pomoc :)

piotrgaik1 sprawdziłeś na targu czy masz możliwość zakupu paszy???

Masz jeszcze jakieś pytania ????

4. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

Jeśli samemu chcesz produkować paszę dla kameleonów musisz na wyspie odkryć posąg Liczi. Wtedy możesz albo postawić kilka drzew i poczekać na ich owoce albo udać się na zakupy na targ.

Do tego czasu aby mieć własnego kameleona możesz go karmić albo kupioną gotową paszą albo Super Paszą.

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Myślę, że w temacie jest już wszystko jasne, więc zamykam.
    Graczom dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.