Zagroda i laboratorium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 7 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam-nie mogę postawić zagrody dla kameleonów"pomarańczowa" na żółtej i w ogóle na pustym polu i nie wiem jak postawić zdobytego laboratorium kleju podejrzewam że najpierw muszę mieć zwykłe ale nie wiem dokładnie?

2. Wszystkie kolorowe ulepszenia stawiamy na podstawowych :)
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/kolorowe-ulepszenia-zagród-i-warsztatów.10459/

Post 4

Cytat z poradnika :
    "Kolorowe ulepszenia zawsze nakładamy na podstawową zagrodę. Nie możemy ulepszyć już posiadanego "koloru" zagrody - każde należy stawiać na podstawową zagrodę. Po zburzeniu zagrody z kolorowym ulepszeniem, do paska wraca zarówno ulepszenie jak i zagroda podstawowa."

Laboratorium kleju dostępne jest dla graczy od 71 poziomu, nie wiem który masz poziom ale może to jest przyczyną że nie możesz go postawić ??
    Podaję jeszcze poradnik zerknij na post 3 :)

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/akcja-specjalna-trenuj-na-maksa.17426/#post-440999

3. 1anian

1anian Czeladnik forum

Czy wygrane laboratorium pomarańczowe można postawić nie mając podstawowego.
    Ja wygrałam takowe (poziom 86) i nie mogę go postawić.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

1anian, nad Twoim postem jest odpowiedź na Twoje pytanie,której udzieliła już MOD_Kleopatra, Autorowi tego tematu i tak jak napisała,wszystkie kolorowe ulepszenia zagród i fabryk stawiamy na podstawową zagrodę czy fabrykę.W przypadku pomarańczowego laboratorium kleju,musimy mieć podstawowe laboratorium i na nie postawić kolorowe ulepszenie.

jakleci.damian182,czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Dziękuję bardzo za odpowiedź to wszystko-pozdrowionka

SMOD_Atena lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i jeśli to wszystko,to pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.