Zagroda dla pszczół (pszczelarnia)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krasnoludek10, 19 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gdzie aktualnie dostępna??

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Zagroda dla pszczół to ul i dostepny w galerii
    Pszczelarnia - w warsztaciku ( w niej pszczoły produkuja miodek)

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Dziękuje graczowi za pomoc

Jeżeli mówimy o zagrodzie, to nazwa się ona Ul i jest dostępna w sklepie od 48 poziomu w grze. Będąc w grze po lewej stronie wybieramy czerwony koszyczek(ikonka) a potem zagrody i szukamy Ula.

Natomiast Pszczelarnie czyli fabryczkę powiązaną z pszczołami możesz zakupić w warsztacie w mieście, jest ona dostępna od 49 poziomu w grze.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie, po prostu mi wypadło z głowy i zamiast ula szukałem pszczelarni w galerii handlowej:pxDxDxD Sklerotyk jestem i tyle :D dzięki ;) Nie wiem dlaczego tak szukałem, skoro nawet w realu pszczoły produkują miód i mieszkają w ulu:p A niby gram od 2010 roku z drobnymi przerwamixDxDxD Przerwy mi nie służą jak widać :p

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro wszystko już się wyjaśniło i nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.