zagroda dla jeży

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kolczykipierscien, 28 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kolczykipierscien

kolczykipierscien Forumowy żółtodziób

Witam a co z wymianą zagrody dla jeży, na liście jej w ogóle nie ma i nie da się wymienić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zagroda ta jest za "nowa".Dostępne do wysłania są zagrody,które są w grze ponad 4 miesiące.
    Tak jak jest napisane w poradniku :>>>KLIK<<<

Drzewa/zagrody/fabryczki specjalne (TS-owe, nowości w nagrodach eventowych):
    - starsze niż 4 miesiące będą aktywne w opcjach handlu, wymiany i podarku;
    - młodsze niż 4 miesiące będą miały aktywną tylko i wyłącznie opcję sprzedaży;
    - Super Wielkie Drzewo, Wielkie Drzewo Zosi oraz Wielkie Turbo Drzewo (wraz z ich ulepszeniami) będą wyłączone z eventu "Handel i Podarki";
    - Megakoziarnia, Megachlew oraz Megastajnia (wraz z ich ulepszeniami) będą wyłączone z eventu "Handel i Podarki".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kolczykipierscien

Ale przecież zagroda dla jeży jest zagrodą sporo "starszą" niż 4 miesiące, była wcześniej niż np. wilcza jama, która w obecnym G&T jest aktywna, stąd moje pytanie.

4. SMOD_Atena

Niestety nie znam daty wprowadzenia zagrody dla jeży,ale skoro nie ma jej na liście,to widocznie została wykluczona z eventu i nie ma możliwości wysłania jej.O tym co można wysyłać a co nie,jak zawsze decydują twórcy gry.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. kolczykipierscien

Na pewno to było juz w tamtym roku, ale skoro tak, to dzięki i nie mam pytań innych

6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.