zagroda berneński pies pasterski

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewdusia95, 6 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewdusia95

ewdusia95 Naśladowca mistrzów

witam, chciałam spytać co się stało z zagrodą psa berneńskiego, zdobyłam w evencie hodowlanym zagrodę i jej nie mam. Chciałam ją wystawić, by zrobić rozpoczętą misję i nie mam jej w swoim inwentarzu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam. Nie widzę żeby w ostatnim hodowlanym evencie Świat dzikich zwierząt XIX, żeby była taka zagroda do zdobycia i słusznie bo można ją kupić nawet z żółtym ulepszeniem za sianogrosze w czerwonym koszyku na farmie:

ber.png

Jeśli jednak miałaś taką zagrodę a nie możesz jej znaleźć to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ewdusia95

ewdusia95 Naśladowca mistrzów

dziękuję za odpowiedź, to chyba mi się coś pokićkało. Miłego dnia i można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.