Zaginione zwierzęta ;/

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kindzioru90, 16 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kindzioru90

kindzioru90 Forumowy żółtodziób

Witam, usunęłam koguta bo chciałam dać na jego miejsce inne zwierzę bo robiłam misje po zakończeniu okazało się że koguta nie mam myślałam że to jakaś usterka i że wróci ale już chyba 3 dzień go nie mam w inwentarzu zrobicie coś z tym czy mam dalej czekać , czy co?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli masz na myśli zagrodę dla kogutów,to po usunięciu powinna znajdować się w inwentarzu w zakładce z zagrodami.Sprawdź prosze dokładnie.Najłatwiej znaleźć wpisując w okienko wyszukiwania nazwę poszukiwanego przedmiotu.
    Jeśli jednak zagrody nie odnajdziesz,nie podarowałaś jej innemu Graczowi,ani nie wymieniłaś w balonie,to napisz zgłoszenie do PT :>>>klik<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa się wyjaśni.Z pozycji forum nie mamy takich możliwości.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejnych pytań Autorka nie zgłasza, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.