Opinie Zaginione miasto Aquanautica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pozdro od zapracowanego,8)spoconego8) farmera,,xD,,dla Wszystkich w hamakach też:)
    -------- dwa kroki do pnącza i 300 płetw8)

2. klonek68

klonek68 Generał forum

Bambus w butelce pozostał jeden zbiórxD ale płetwy to słabo lecą ...brak 4358)

3. dora4370

dora4370 Stary wyjadacz

Jeszcze 210 płetw i pnącze moje a od jutra biorę bambusa na tapetę ;) . Mam uzbierane 25 map , jutro rano dojdzie następne 5 szt więc wystarczy jeden rozsiew a potem spokojnie po piccolo ;).

4. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Ten event powinien zmienić przez wypadajki nazwę na ,,znów trzeba siać ,,chwasta" wspięgę pospolitą". Chwasta bo na co ona komu. Najkrócej rosnąca z najdłużej rosnących roślin na bahamie . Jeśli zastosujemy wszystkie dostępne za SG dopalacze i darmową maskę tikitaka . Chciałem nie robić, ale sieje na głównej do misji w spółdzielni to i przy okazji tu coś drapnę.

5. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Witam wieczorowo, jeszcze 500 płetw i kończę tą orkę zabierając piccolo do paska.

6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam :)
    pnącze pracuje :)bambus rozsiany ile zrobie tyle bedzie nie ma szans dojechac do końca -.-

7. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

pnącze odpalone butelki na polu dojrzewają i powoli do przodu :D

8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zakończyłam event.:)
    Najpierw siałam dłuższą roślinę, żeby szybciej nazbierać wypadajki, z piccolo dostałam kwieciste.:)
    Koty zabawne - "na wąsy mojej siostry" :D

9. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie.
    Muszę się pochwalić, że całkiem nieźle mi szedł ten event :).
    Zabrałam się za to inaczej jak zawsze. Jak wychodziła do pracy i na noc siałam wspięge z dopalaczami. W międzyczasie krótką roślinkę. Potem uruchomiłam raz 3 dyniowy, zakręciłam kołem i polałam ze 3 razy SN i gotowe. Wczoraj wieczorem udało się zrobić pierwszy zasiew długiej roślinki i tak...miałam zamiar zebrać w nocy xD Znowu jak to nie ja :p. Niestety w nocy nie miałam internetu xD Rano też nie było -.-...Dopiero wróciłam na farmę. Trochę mi to popsuło plany, bo w tym evencie czas na wagę złota...Niemniej jednak jak nie będzie źle w wypadalcami to może i Piccolo uda się zdobyć :music:

10. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Byle do pnącza, reszta po za zasięgiem ...

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A u mnie tak wyglądają połowinki:

Pnącze jest, teraz tylko przez 80 godzin wysiać 13 510 róży i zebrać 516 płetw.;)xD

12. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Pnącze zdobyte, 40 nasion bambusa wysiane, 140 płetw do Piccolo uzbierane - może się uda dobrnąć do końca, czego wszystkim zapracowanym farmerom życzę :)

13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie na odwrót do końca brakuje mi 4330 butelek i 550 płetw do pikolaka :) pnącze odpalone:)

14. incasent

incasent Ambasador forum

Niby event skończyłem, a jednak dalej wiele godzin siania i zbierania....
    Wylotki wyspowe, to wyższa szkoła jazdy i choć posiadam pokaźną gromadkę cytryn, to dalej będę te "wypadajki" zbierał kolejne 3-4 zbiory długo rosnących warzyw...

Ale to już "pikuś". Posieję to czego mi trzeba, a "wylotki" będą tylko "efektem ubocznym" :)
    Dwa itemy bardzo fajne, dają sporo PD.
    --------------
    Powodzenia dla wszystkich :)

15. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Piccolak chyba poza zasięgiem. Brak wypadajek

16. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

jeszcze troszeczkę i koniec
    drugiej części nie tykam

17. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zaczęłam od krótszej roślinki i w tej chwili jestem tutaj:
    event.png
    Przy zbiorach korzystam z Jaśków, wystawiłam też wszystkie swoje drzewa magiczne, więc z wypadajkami sobie radzę. Gorzej z roślinkami, bo bez bonusów/super nawozu niemożliwe jest zrobienie wszystkich zadań. Nawet zastanawiałam się, czy nie poprzestać na pnączu, ale raz i drugi wpadło +1 na 6 godz., więc jednak "pójdę na całość" xD
    Gdzieś wczesnym popołudniem skończę z siewem róży wiatrów i zabiorę się za bambus w butelce. W znacznej części będę go siać na dużych polach z SN. Pewnie kołem trochę pokręcę, ale raczej symbolicznie. Dużo tego bambusa potrzebne nie jest, sam SN da radę:)

18. rysio

rysio Półbóstwo forum

znow BP robi za mnie event, wiadomo brakiem pletw czyli wypadajek
    do zakonczenia eventu (obu czesci) potrzebne jeszcze 647 pletwy

19. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

do pikolaka ostatni krok 2300 butelek i 330 płetw :D

20. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Ja spokojnie dotarlam do pnacza i .... wisze - brak 150 sztuk, ale jeszcze dwa dni, moze sie uda :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.