Opinie Zaginione miasto Aquanautica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja to nawet spać nie pójdę po tej nie przespanej nocy tak mi ciśnienie podnieśli a tak czułam żeby tego kasztanka nie uruchamiać

mysza199710, dantic3 oraz bogusiania lubią to.
  2. abask

abask Fanatyk forum

Ciekawe czy wynagrodzą i jak tym, którym szczęście nie dopisało.

Szybko wchodź. Udało się zdobyć roślinkę!

3. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

4. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

wiesz umiesz liczyć licz na siebie twoje szczęście innych [ciach]

Wykropkowany wulgaryzm nadal jest wulgaryzmem. Rozumiem nerwy, ale nad słownictwem jednak na forum trzeba panować.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 maja 2023
  5. kornik1

kornik1 Cesarz forum

U mnie już naprawili, jest event, spróbujcie sie przelogować :)

6. Asikv

Asikv Stały bywalec

Już mam... zasiałam

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

U mnie też po odświeżeniu niby wszystko jest. Nie wiadomo tylko czy działa?

8. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Przelogowałam i niby event jest, wybrałam roślinkę i ...nic nie działa na co bym nie kliknęła to nie reaguje.

9. szalonysałciarz

szalonysałciarz Czeladnik forum

no taaaaaaaaaaaaaa .. płetwy 'znalazły' się ! ale nie ma możliwości rozpoczęcia gry ! czytałem zawsze o 'hamaczku' - ale jakoś nie stosowałem go do tej pory ! idę chyba do garażu , wyciągnę drania, odkurzę - no i wreszcie wyciągnę nogi tak jak należy! ach - no i szklaneczkę czegoś dobrego !!! a invent niech się 'buja'

10. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Tak dadzą Kod na 20 Qupy i 10 Perfum

11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

uf,,chyba działa

12. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

a ja z tego pospiechu zamiast wysiać i zacząć od bambusa
    posiałam różę wiatrów , za pośpiech się płaci
    bardzo malutko zebrałam wypadajek - 800 z pewnością nie uzbieram
    bo na start dostałam 50

Ostatnie edytowanie: 17 maja 2023
  13. szalonysałciarz

szalonysałciarz Czeladnik forum

no i nie zdążyłem !!! hamaczek znowu gnije - wracam 'dłubać' - ruszyło ! pokazał się pasek a i w młynie pozwolili kręcić

14. JJoanna

JJoanna Książę forum

Po prawie dwóch i pół godzinach czekania event jest , ciekawe na jak długo xDxD I pytanie czy nam dopiszą ten czas cośmy czekali na ten event ....

15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja sobie event odpuściłam. Weszłam na farmę pozbierać zasiewy i na forum oczywiście też.
    No proszę ile to emocji BP dostarczyło farmerom- kawka popołudniowa nie potrzebnaxD.
    Nawiasem mówiąc to Im wszystko wisi i te nasze wypowiedzi są "na ten wiatr co wieje",
    kto by się nimi przejmował do kiedy kasa się zgadza to niech sobie popsioczą- jeszcze nikt nikomu
    językiem czterech liter nie skaleczył. Żałuję tylko że wykupiłam "Pakiet dla wygodnych" na miesiąc- bez sensuxD:cry:.
    Robiącym event życzę powodzenia a pozostałym miłego odpoczynku- sobie też:p.

16. halina54

halina54 Hrabia forum

u mnie przed eventem chcialam pozbyc sie zielonych badziewi na kolo i pokrecic tez niebieskimi ale to juz nie jest klapa ale totalne dno bo na 120 zielonych i 100 niebieskich ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jakiegokolwiek bonusu a na dodatek na niebieskich zaczelo wskakiwac po 4 x po 1 bananie za 1 kreceniem co mnie totalnie [ciach] ech szkoda moich nerwow tylko

Ano szkoda nerwów. Tym bardziej, że powodują wpisy, które potem trzeba ciąć. Nieregulaminowe słowa usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 maja 2023
  17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Widzę, że nagrody różnią się zagadkowymi. Gdzie są lepsze nowości ? Stoję przed wyborem rośliny.

18. JJoanna

JJoanna Książę forum

I następne pytanie : kto mi odda te dwie i pół godziny kasztanka - żniwa 2014 - którego odpaliłam z eventem ? Pewnie nikt i przez takie coś kasztanek poszedł się bujać :cry::cry:Bo BP coś tam się zjechało ..... I ciekawe czy będzie do kupienia super nawóz czy znów BP uzna , że nam niepotrzebny i radźcie sobie bez niego , a lecę już z super nawozem na oparach . Albo da nam do kupienia super nawóz do kupienia który będzie dostępny przez cztery godziny xDxD Powodzenia robiącym , ja robię ile się da - ale się ścigać z czasem nie będę . Na spokojnie .

19. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Dobra, już mój post nieaktualny ;). Różnica tylko taka, że jest potencjalna franklina przy wyborze bambusa, no i tam trudniej zdobyć potencjalne czerwonolice.

20. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Nie mogę wejść do ewentu. Pojawia się pasek postępu i 0%. też tak macie?

dantic3 i bogusiania lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.