Opinie Zaginione miasto Aquanautica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Nie ma jacyś cwaniacy się nie bali i zabrali

Wykropkowane słówko uzupełniłam, żeby komuś jakieś nieregulaminowe słowa nie wpadły do głowy.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 maja 2023
  2. abask

abask Fanatyk forum

O qrcze... Widzę, że tylko dwie osoby rozsiały bambus. Hahaha... To dopiero jaja.

Post edytowałam. Poprawiłam cytat jak w oryginale.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 maja 2023
  3. anusia!

anusia! Ekspert forum

U mnie event jest, nawet zasiałam roslinę....
    Za to część klientów ze spółdzielni uciekła, ciekawe na jak długo?

4. klonek68

klonek68 Generał forum

Jakoś brak tego podwodnego miastaxDxDxD ...ale prace trwają;) jakoś nawet nie jestem zdziwiony:eek:

5. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

a my siedzimy jak jacyś debile i czekamy nie wiadomo na co kpiny, żarty z graczy przecież to nic nowego więc jaki problem zachciało im się Alp i wszystko się psuje

6. szalonysałciarz

szalonysałciarz Czeladnik forum

no i wypadajki z iksory psu pod ogon ! No to chyba podziękuję ! po prostu ponownie temat nie przygotowany

dantic3, bogusiania oraz kudlaty147 lubią to.
  7. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Mnie też się udało rozsiać bambusa w butelce ale strach zebrać za 25 min ... Poczekam co spece wymyślą ...

8. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

wypadajki u mnie wyleciały tylko nie mam ikonki iventowej i nie mogę wybrać rośliny do zasiewu koszmar cisną mi się na usta inne słowa ale nie mogę ich użyć

9. Asikv

Asikv Stały bywalec

Dzień dobry
    Info jest... ale co z tego jak ...w ogóle eventu nie ma>:(>:(:( ja się pytam kto mi odda wypadajki ??????

10. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

chyba jestem jedną z niewielu osób, które rozsiały już różę wiatrów i będę zbierać ją za pół godziny, ale obecnie też nie widzę ikonki do przejścia na planszę eventu :eek::eek:

11. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Mnie udało się jakoś wstrzelić, robię już drugi zasiew. Mam wszystko doliczane bo sprawdzam. Ale ikonki eventu nie mam, choć na początku był zegar. Oby mi to wszystko nie znikło xD

12. zombie-224842

zombie-224842 Czeladnik forum

iwent się zaczoł a nie ma ikony żeby otworzyć i jak tu zrobić roślinki na start na pasku też nie ma nic

13. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

kto mi przedłuży działanie kasztanka może nasi cudotwórcy to zrobią a ivent o ile przedłużą?

14. JJoanna

JJoanna Książę forum

Dlaczego nic nie mogę wyprodukować w młynie ? To jest to co potrzebne do siania ? Pnącze tj. żniwa 2014 niechcący odpaliłam i pójdzie się bujać , bo komuś z " góry " kto robi te eventy nie chce się normalnie włączyć . Kiedyś było czekania parę dni na eventy , a teraz jeden po drugim , jeden po drugim i zero wytchnienia , nie nadążysz z robieniem z misjami ze spółdzielni bo ciągle na bieżąco robisz eventy . Może na przyszłość tak mniej eventów do robienia niech ktoś tam daje co je wymyśla , to wtedy nie będzie się partaczyła gra jak teraz -.--.--.--.-

15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Bo tu się liczy nie jakość tylko ilość a gracze co tam z nimi są to dobrze nie będzie ich też będzie dobrze a człowiek głupi siedzi przy tym kompie i pianę bije

16. Ania1234557

Ania1234557 Okazjonalny autor

Udało mi się posiać bambusa w butelce, jak widzę to byłam jedną z niewielu osób, ale co teraz boję się zebrać bo może mi zniknąć roślinka. Jestem zła bo wylosowałam na 6 godz. +1, i co teraz?

dantic3, bogusiania oraz AngelGina lubią to.
  17. klonek68

klonek68 Generał forum

A u mnie luzik xD zupa chmielowa ;) się leje..ciepło i jest ok ,,,a event , no cóż , jak to mówił Pawlak "taki piękny był , amerykański"xDxDxD

18. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

może ktoś mi powie ile jeszcze mam czekać dzień dwa a może jak inni skończą to ja dopiero zacznę jestem mega wkurzona

19. AngelGina

AngelGina Generał forum

U mnie też za 15 minut bambus dojrzeje i nie wiadomo co robić, bo reszty eventu nie widać... a wszystko przez "grę w grze", czyli Dolinę szarotek, napakowali wszystkiego i teraz nie dają rady -.-

20. abask

abask Fanatyk forum

Ja chyba sobie odpuszczę.... Nie chce mi się już czekać.

dantic3, bogusiania oraz Anetta41 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.