zaginione drzewo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cecylia2011, 20 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cecylia2011

cecylia2011 Forumowy żółtodziób

Witam, czy jest możliwe żeby sąsiad zabrał z mojego gospodarstwa drzewo. Nadmieniam ,że znał moje hasło.

2. piechanna

piechanna Analityk forum

No, jeśli znał hasło, to oczywiście podczas niedawnego eventu G&T
    mógł je sobie przesłać. W innym czasie nie ma takiej możliwości.
    A poza tym nie powinno się udostępniać hasła do swojego konta,
    więc teraz nie możesz mieć pretensji, jeśli Twój sąsiad okazał się nieuczciwy.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

cecylia2011, zapoznaj się proszę z Ogólnymi Warunkami Handlowymi, szczególnie z poniżej przytoczonym punktem:
    oraz jak mówią Reguły obowiązujące w grze Farmerama oraz katalog kar:
    Jeżeli ktoś zna Twoje hasło jak najszybciej je zmień, poradnik jak to zrobić -> Zmiana adresu e-mail lub hasła
    Jeżeli chodzi o konkretne drzewko napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa drzewka się wyjaśni. Poradnik mówiący o tym jak skontaktować się z PT -> Pomoc Techniczna
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

piechanna, dziękuję za pomoc. :)

4. cecylia2011

cecylia2011 Forumowy żółtodziób

dziękuje za pomoc

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i pamiętaj proszę o regułach gry i OWH podanych powyżej przez SMOD_Waderę*.

A temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.