Zagatkowe drzewa od Franka .

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Dark_73, 17 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Dark_73

_Dark_73 Czeladnik forum

Ponawiam pytanie ktore bylo juz zadane ale Czerwona temat zamknela. Dzis mamy 17 czwartek.
    Gdzie wpadają zagadkowe drzewa z dzisiejszej nagrody od Franka ? Mimo przelogowania
    nigdzie ich nie ma. Nagrodę odebrałam , ale na obrazku u Franka się nie odhaczyła i drzew nie dostałam.

2. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Drzewka znajdziesz w inwentarzu na zwykłej farmie.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

michal01096 dziękuję za pomoc.

_Dark_73 dla ułatwienia wyszukiwania wpisz proszę nazwę drzewek lub część np...Caringorm w wyszukiwarce inwentarza, w prawym, górnym rogu.

Jeśli odebrałaś nagrodę i jednak zagadkowych drzewek nie znajdziesz w inwentarzu na farmie to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. _Dark_73

_Dark_73 Czeladnik forum

Niestety nie otrzymalam ich . Odebralam , ale nagroda od Franka nie jest odznaczona wiec nie wiem gdzie jest blad ?

5. SMOD_Atena

Napisz proszę w tej sprawie do PT, tylko tam jest możliwość sprawdzenia Twojego konta.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

6. _Dark_73

_Dark_73 Czeladnik forum

Ok , nie mam wiecej pytan . Dziekuje.

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.