Zagadkowe zagrody Cyngus

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ♦*Evolet*♦, 21 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

widać problem masowy
    u mnie ciasteczka usunięte, komp zrestartowany, ciasteczka powtórnie usunięte...zagród brak, powtórnego odkrycia muszli również...
    do PT pisać czy w cierpliwość się uzbroić...
    miłego dnia:)

2. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Problem w tym, że muszelka jest cały czas otwarta i nie da się jej ponownie odkryć, tak jak jest napisane w Ogłoszeniu.

3. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Mam ten sam problem i wątpliwości co jola0909g. Nie chcę zbędnie zapełniać skrzynki PT jeśli to sprawa masowa i PT znana, a z drugiej strony wygląda jakby info z OO u mnie nie weszło w życie. MODzi co robić - pisać czy już wiedzą?

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wiedzą-mają dobę na naprawę :p

5. magda2007

magda2007 Książę forum

Ja nawet wczoraj nie wiedziałam,że ich nie mam dopiero dziś wchodzę na forum i czytam ,że zagród nie ma. Prezent odkryty i drugi raz nie da się otworzyć co z tym robić dalej?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czekamy na jakieś informacje, bardzo proszę o cierpliwość.

magda2007 wczoraj nie mogłaś mieć tych zagadkowych zagród, to dzisiejszy prezent.

7. matomasik

matomasik Czeladnik forum

Mam nadzieje, ze blad zostanie naprawiony ,nie kaze nam sie czyscic ciasteczek itp bzdur pozdrawiam wszystkich .

8. magda2007

magda2007 Książę forum

Wiem źle napisałam, odkryłam prezent po północy i poszłam spać ,no i dla mnie to wczoraj ;),bo przed wstaniem.Czyli czekać cierpliwie i nie pisać na razie do PT?

9. hexa30

hexa30 Zaawansowany

zagród też nie mam :(

10. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Pozostaje Nam cierpliwie poczekać, aż naprawią błąd:p

11. SMOD_Atena

Nie ma potrzeby póki co pisać do PT, ten problem jest już znany. Jeśli będą nam potrzebne Wasze zgłoszenia, wtedy o nie poprosimy.

12. SMOD_Atena

Zapraszam do zapoznania się z zamieszczonym OO: >>>klik<<<.

13. SMOD_Atena

mirus184 Twój post usuwam. Przeczytaj proszę, co jest napisane w Oficjalnym Ogłoszeniu:

14. rysiek149

rysiek149 Okazjonalny autor

Dlaczego na jednych farmach są zagadkowe zagrody a na innych nie ma ???
    Sąsiedzi otworzyli też po północy i część z nich dostała a część nie... OD CZEGO TO ZALEŻY ???

MOD Atena... czy Modzi mogą pisać post pod postem :p

15. SMOD_Atena

rysiek149 wyżej podałam treść Oficjalnego Ogłoszenia w sprawie zagadkowych zagród z dzisiejszej muszelki. Gdybym nie mogła to nie pisałabym, zapraszam do zapoznania się z : Regulaminem forum.

Czy są jeszcze jakieś pytania odnośnie dzisiejszego prezentu z Kalendarza?

rysiek149 lubi to.
  16. rysiek149

ok, Modzi moga pisać post pod postem, - przepraszam, jeśli uraziłem Ciebie Ateno :) zażartowałem, rozumiem, że radzisz czekać, czekać... a Ty miałaś to szczęście i dostałaś zagrody ?

17. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Dobra wiadomość dla graczy bez nagród z muszelki - otwarłem ją po północy, też w inwentarzu brak "cygnusów" a muszelka wciąż otwarta. Przed chwilą się zalogowałem i... zagrody pojawiły się w inwentarzu. Trzymam więc kciuki i za Was xD. Warto spokojnie poczekać.

SMOD_Atena lubi to.
  18. DamianBorejsza

DamianBorejsza Forumowy żółtodziób

Ja otworzyłem i bez problemu otrzymałem tam gdzie inne wszystkie zagrody mam. Pozdrawiam

19. SMOD_Atena

rysiek149 nie uraziłeś. A jeśli chodzi o zagrody, to problem dotknął Graczy, którzy odkrywali muszelkę tuż po północy, ja odkryłam ok 7-ej bez problemu.

Z tego co widzę, skrypt już działa i zagrody są dopisywane.

Czy w związku z powyższym są jeszcze jakieś pytania w tym temacie?

20. rysiek149

Ateno, zagrody w tej chwili dotarły na farmę, :D
    nie mam więcej pytań, miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.