Zagadkowe drzewo "Ganges"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika markas2504, 17 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. markas2504

markas2504 Czeladnik forum

Kupiłem przed chwilą 5 szt Zagadkowego Drzewa "Ganges" i nie otrzymałem ich, nie mam ich w stodole, dlaczego?
    I brakuje mi jeszcze jednego z poprzedniego zamówienia.
    Proszę o wyjaśnienie

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Sadzonki nie znajdziesz w stodole, ale w pasku razem z drzewkami. Sprawdź proszę tam i daj znać, czy sadzonki się odnalazły.

3. markas2504

Nie, nie ma ich.
    Z tropikalnymi wszystko ok

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

A na pewno zakupiłeś te drzewka? A może ustawiłeś je już na polu?
    Jeśli nie, spróbuj zalogować się ponownie do gry, a jak sadzonek nadal nie będzie, napisz do Pomocy Technicznej. Tam zostanie sprawdzone Twoje konto.

5. markas2504

Na pewno zakupiłem, wiem ile florenów wydałem.
    Ponowne logowanie nic nie pomogło

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

poszukaj dokładnie, może są na którejś stronie dopiero,albo przez pomyłkę kupiłes te na bahamę, a jak nie ma to napisz to pomocy technicznej ;)

7. markas2504

A gdzie jest ta pomoc techniczna, czy to to samo co Pytania techniczne?

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jak jesteś na stronie farmeramy to na dole masz m.in. Pomoc Techniczna, forum itd. wybierz pomoc techniczną i napisz o co chodzi

9. markas2504

Dziękuję i Pozdrawiam

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

markas2504, rozumiem że wszystko się już wyjaśniło, od siebie dodam jeszcze poradnik: Pomoc Techniczna.
    Skoro zdecydowałeś się na rozpoczęcie korespondencji z Pomocą Techniczną to tutaj temat zamykam.

chrumcia91, dziękuję za pomoc. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.