zagadkowe drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *Kate666*, 21 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *Kate666*

*Kate666* Okazjonalny autor

Witam
    mam pytanie czy w zagadkowych drzewach jest do wylosowania drzewo solne lub cukrowe?
    Ma być taki event za trzy dni.

2. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Nie, takiej możliwości nie ma, te drzewa możesz zdobyć tylko podczas trwania eventu G&T.

3. *Kate666*

kiedyś było, że w sadzonkach była taka możliwość.
    Czyli to nie te sadzonki?

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Te, tylko co jakiś czas niektóre drzewa są wycofywane. Każda edycja TS ma swoją nazwę obecnie i przy każdym jest spis co można otrzymać z danej sadzonki, ale cukrowych i solnych już od dawna nie ma. Jak były solne i cukrowe to chyba jeszcze wtedy nie było różnych edycji tylko można było wylosować wszystko.

5. *Kate666*

ok rozumiem dziękuję za pomoc MODów nie ma szkoda, że nie mają czasu temat można zamknąć.

6. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

może i dobrze, bo ja mogę coś dodać :p
    szkoda że nie ma możliwości wylosowania takich drzewek, mogliby pomyśleć o takim evencie albo o DR Ngietku lub na imprezowym kole fortuny, bo o G&T nic nie słychać a i tak ciężko takie drzewka zdobyć podczas tego eventu bo to farmerzy chcą w zamian to kosmos xD

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.