Opinie Zagadkowa zagroda Nefryt i nowa misja stała

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ja jestem już farmową babcią.;) Mam w sąsiadach kilku znajomych, którzy grają tyle co ja, a nawet i dłużej. :)

A w temacie jelonków - dzisiaj nic nie kupowałam, chociaż kusi mnie strasznie,:cry:ale za to borsuki poszły na targu za 45.000 za szt.:)

A może tak chociaż 3 zagrody kupić?:p A kysz! Miecio!>:(:cry:xD

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A kysz,przepadnij maro przebrzydła-na co Ci to?W misji słabe nagrody....xDNajlepsza ta z TS-em,no ale nie u mnie-żółte orły-ktoś reflektuje???:p

3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Nie dla misji, mój Miecio lubi kolekcjonować wszytko.:cry: Pocieszam się, że nie mam miejsca na jelonki, a szkoda żeby w pasku wylądowały:p

4. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

ja kupiłam 2 ts i na 100 poziomie dostałam pomarańczowe kozy i pomarańczowe sowy...pakietu nie kupię,za dużo kasy,i to jest dla mnie koniec ts bo nigdy jeszcze żadnych nowości nie odkryłam, nie mam nawet wydr,też poczekam za jelonkami na targu do misji, i też jestem z siebie dumna,że na więcej się nie skusiłam:)

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Aż tak źle nie było ;) Wystarczył jeden xD

6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie skusił mnie ani jeden TS florki trzymam na kombajn za pół ceny :) ale mam hita wyleciała mi 1 wiertarka :D jestem ciekawa kiedy będzie następna :p

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

8. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

"Znów za rok.... " wiertarka. Gratuluję, wiertarka to b. rzadki przypadek.
    Tajemnicze zagrody od dawna dla mnie są tylko tajemnicze. Gdy były po 5 florków - kupowałam i trafiały się oczekiwane. Odkąd są po 15 - były same starocie i żółte .I tak wyleczyłam się z TZ. Nie mam ostatnich nowości zagród i drzew, ale zwierzątka w stodole są - z targu. A z misji dostałam osły pomarańczowe,( dobrze że nie kury np.) - rewelacja. Miłego dnia.

Renia1920 i tosia lubią to.
  9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Serdeczne dzięki za Wasze opinie, wątek zamykam i przenoszę do archiwum ;)