Opinie Zagadkowa zagroda Nefryt i nowa misja stała

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Właśnie przeglądałam program TVP Kultura. Dziś o 20.40 leci "Łowca jeleni"
    Zastanawiam się na zatrudnieniem Roberta De Niro do upolowania dla mnie jelenia :D

2. 11eveline

11eveline Książę forum

Kupiłam jedna zagrodę i dostałam wydry (co prawda jedne już mam). Nie jest źle. :)

3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ja mam :)

Gratki jelonków. Zrobiłam pierwsze zadanie ze spółdzielni trochę z ciekawości co wyjdzie z zagrody. Dostałam pomarańczowe sowy. Jakiś nalot ptactwa u mnieo_O

4. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Z misji w spółdzielni dostałam pomarańczowe kameleony :wuerg: , a marzyłam o jelonku xD.

5. LLPAJ

LLPAJ Forumowy żółtodziób

A ja się skusiłam na zakup...i teraz żałuję.
    Kupiłam 6 sztuk i co,zero jelonka.

6. basia_2804

basia_2804 Generał forum

witam,

to już drugi z mojej strony bojkot TS-ów :) Po ostatnich drzewkach przyszła pora na jelonka, i jakoś żyję. Chciałabym jelonka na mojej farmie, ale NIE za takie pieniądze (myślę o pakiecie, bo poza pakietem to nie mam nigdy szczęścia), kiedyś i jelonek do mnie zawita :)
    I to piszę ja - do niedawna TS-owy nałogowiec :) Swoją drogą to entuzjastów tego eventu jakby coraz mniej - jak dobrze policzyłam, dzisiaj raptem 18 postów w tym temacie, marnie, oj marnie ... o_O Nie wiem szanowne BP czy to dobra droga do zasilenia budżetu ...Jak najwięcej jelonków na Waszych farmach życzę :)

7. mmila131

mmila131 Okazjonalny autor

ja mam :D
    w temacie kupiłam 12 TS i z ciekawych mam jelonki oraz 2 orły pomarańczowe

8. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

Z misji w spółdzielni dostałam czerwoną królikarnię8)
    kusiło żeby kupić,oj kusiło...ale nie kupiłam....i jestem z siebie dumnaxD

a jelonki,czy borsuki,kiedyś trafią i na moją farmę,może za miesiąc,może za rok,ale to nie ważnexD

9. jacekf

jacekf Komandor forum

skusilem sie jednak i kupilem 5 ts-ow. za 1,30 h. dowiem sie co dostane. mam tylko nadzieje ze ja sam nie zostane takim przyslowiowym j e l e n i e m. 3mam mocno kciuki ...........................:p

10. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skusiłem się na pewną ilość zagadkowych zagród i mam jelonki :)
    pastwisko.png

11. jacekf

jacekf Komandor forum

mam nadzieje ze ja tez bede mogl pokazac jak ty............ ech te marzenia - 3 jelonki na 5 ts-ow , to byloby piekne .....;)

jeszcze 1 godzinka i bede wiedzial.

12. juliuszka

juliuszka Generał forum

Znaczy się trzy pakiety ?

13. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam wieczorne duszki;),
    jelonka brak, borsuka brak, to i misja poczeka, jest czas, a moze na targu jakiegos jelonka zlapie:D,
    borsuki na targu po 49 000, nie kupie, poczekam, :)
    przy okazji podrobilam zupke, jeszcze 6 karpi koi i zupka gotowa, i jedna misja wiecej skonczona, a mam ich mnostwo zaczete:),
    Powodzenia w polowaniu na jelonki, i milego wieczoru;)

14. ewissko

ewissko Okazjonalny autor

kupiłam 1 stajennego i na 98lv odkryłam żółtą strzygalnię królików
    PRZEPIĘKNA

15. jacekf

jacekf Komandor forum

no i wyszlo cacy. z 5 ts-ow mam : 1 jelonek, 1 borsuk , 1 miski zolte, i 2 x orly zolte.

jelonki i borsuki - super .......:inlove::inlove: a reszta , no coz - troche szkoda , ale ogolnie jest super............xDxD

16. igraszka

igraszka Koneser forum

Posiadasz wg.mnie rzecz o wiele cenniejszą od jelonków i innych tam stworzeń farmowych : poczucie humoruxD

17. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

xD:cry:
    jak na 3 pakiety to byłby mega słaby wynik :p
    swoją drogą...kto wymyslił to "pastwisko"o_O jelenie powinny być na rykowisku nie ?:p
    u mnie od wczoraj nic się nie zmieniło, dwa stoją i tworzą, nie miałabym okazji zrobić im zdjęcia w pasku :p

dobry ;)

18. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

gratuluję,,a jeszcze,,bardzo się cieszę,że są jeszcze Tacy farmerzy,,AgiFarm i Ty,,a w temacie nie kupiłam TS,,a jelonki mam,,już 1 w stodole

tosia, AgiFarm83 oraz xBabciaEwa lubią to.
  19. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Mam jelonki i kolejne borsuki, orły pomarańczowe. No może tylko ryby pomarańczowe nie na miejscu, ale ogólnie bardzo się cieszę.

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja nie kupuję TS-ów ale na Twoim miejscu bym nie lekceważyła pomarańczowych ryb-nigdy nie wiadomo,czy się ryby do czegoś nie przydadzą a to zawsze 2 sztuki :p Jelonków gratki-tych farciarzy z targu nr 1 proszę o podsypanie SP-czekam xD
    Mariolka-w pasku,to one chyba wypoczywają-tworzyć mają na farmie...o_O chyba...No i racja-pastwisko,to dla domowego bydła...Ale rykowisko,to też w innym celu :p