Opinie Zagadkowa zagroda Nefryt i nowa misja stała

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Witam. Ja zdecydowałam się na kupno owych zagród i tak na 6 zakupionych dostałam:
    - pomarańczowa zagroda dla kameleonów
    -żółta hodowla świń truflowych x2
    -Żółta wytwórnia guano
    -zagroda dla zimorodków
    -pomarańczowa zgroda dla strusi
    Wnioski: nie dostałam nic nowego, wszystkie te zagrody-ulepszenia już mam więc szczęśliwi ci, co nie dali się nabrać na zakup. Mi pozostało :cry::cry::cry::cry:

2. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Pozostało Ci płakać ,ja już dawno wyleczyłam się z Miecia mam poziom 99 za chwilke 100 ,a już dawno nie daję się robić w bambuko,nie mam nowości z drzew i zagród i jakoś funkcjonuję.Realną gotówkę wydaję na przyjemności,a BP dostanie figę z makiem z pasternakiem:p:p:p

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego nie wnosiły do tematyki wątku usunęłam jako spam i bardzo proszę o rozmowy na temat.

4. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Mialam sie nie chwalic.. ale.. co mi tam.. z 20 Ts.. zadnego jelonka nie mam.. szkoda,ale .. obrodzilo mi w pomaranczowych zabkach, a tych nigdy za wiele, jakies tam jeszce tzw.starocie.. pancerniki,bociany,czerowmy kurnik..nie liczylam.. liczylam na bobry i tez nic to..ale wydry wreszcie tez mam ..
    Osobiscie wychodze z zalozenia, ze fajnie trafic na nowosc, ale jeszcze fajniej na tzw.stare nowosci.. wystawiam wtedy np. 20 zagrod pancernikow,czy innych, zbieram o jednym czasie i jest kasa. znaczy SG. co mi po jednym jelonku:D I to jest dla mnie przyjemnosc wydawania realnej kasy, nie tylko na zarcie, %, tyton czy inne takie tam.. :D Lubie dreszczyk emocji, kocham te gre.. i bede wydawac zielone wlasnie na tego typu przyjemnosci :D a coo :Dwolno mi :D I tego sie nie wstydze, wg.mnie lepiej grac w Farmerame i wydac kilka dolcow na gre, niz.. np. wydawac na gorzale, papierosy, czy obzerac sie oporowo ,miechem,slodyczami,kluchami i tp. :D:D:D

5. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Jest dużo racji po co komu przy setnym poziomie pomarańczowy chlew.Mnie wasze wyniki też skutecznie leczą z chęci wydania realnej gotówki na magicznego stajennego.Piszecie, że za 15 florków, żółte guano komuś wpadło, lub pomarańczowe strusie normalnie ręce opadają.

Ostatnie edytowanie: 23 lipca 2016
  6. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

a ja się bawię w ts-y (zagrody, drzewka) wg otrzymywanych nowości lub czerwieni nie wspominając o różowościach od BP: kupuję od trzech edycji po jednej tajemniczości i jak jest to coś żółtego lub pomarańczowego koniec wydawania kasy xD a ponieważ od wydr nie mam żadnej nowości a nawet tych nie nowości więc jak dostaję tak kupuję dalsze ts-y. chyba BP zadowolone z mniejszego dopływu gotówki bo mnie ta zabawa cieszy i mało tracę na pewno mniej niż BP mogło by zyskać xD

7. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Na 5 zagród:
    - 2 x orły pomarańczowe (wolałabym jelenia, chociaż te zagrody, to też nowość)
    - 1 x borsuki:inlove: :D(nie miałam)
    - 2 x żółte sowy:sleepy:

8. mieczu

mieczu Baron forum

szarpnąłem się na 10 tajemniczych zagród, odkryłem właśnie teraz rankiem i...
    - borsucza jama, (moja pierwsza)
    - pomarańczowa zagroda dla niedźwiedzi, (trzecia u mnie)
    - pomarańczowa sowiarnia, (czwarta u mnie)
    - zagroda dla żółwi,
    - zagroda dla dziobaków,
    - pomarańczowa zagroda dla kameleonów,
    - pomarańczowa zagroda dla strusi,
    - pomarańczowy kurnik,
    - żółta fabryka jaj,
    - żółte ranczo rodeo,

nowości nie dostałem, wychodzi więc na to, że sam zostałem jeleniem,
    biegnę więc zatem ułożyć poroże na cały dzień, hehe

gratulacje dla jeleniowych szczęśliwców oraz powodzenia wciąż polującym ;)

9. miss_52

miss_52 Okazjonalny autor

Kupiłam 5 kibelków, rano odkryłam ostatniego i zostałam osłem zamiast jelonkiem.
    Na 99 lvl to rewelacja bo nie zwykłym tylko
    pomarańczowym.

azikowo i tosia lubią to.
  10. kryman0605

kryman0605 Forumowy żółtodziób

Z zagrody z tej misji wyszły jelonki !:inlove: tak się cieszę , rany nie wierzę , są na mojej farmie .

11. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Szarpnęłam się na 5 TS i wyszły mi:
    żółte sowy
    dziobaki
    pomarańczowe orły
    żółte niedźwiedzie
    żółwie

A niech tam, jeszcze 3 dokupiłam xD

12. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Witam :)) to miałeś niebywałe szczęście bo z tego co czytam na forum to jelonkami bardzo słabiutko obrodziło tym razem.

isthislila, tosia oraz xBabciaEwa lubią to.
  13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,,jednak dziwna ta farma,uwierzycie,,nie kupiłam żadnego TS,,a jelonki mam,,lubię tę grę:D:D:D

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Mam mieszane uczucia w związku z tym twoim postem.
    Niestety nie mogę ich opisać, ponieważ ten opis niewątpliwie natychmiast by wyleciał.

Ale ogólnie to się oczywiście zgadzam, jeśli wybór jest pomiędzy kluchami a tajemniczościami, mądry człowiek wybiera tajemniczości 8)

Jestem dumną posiadaczką pewnej kwotki we florkach oraz pewnej kwotki w walucie, nieważne w jakim kolorze.
    Nie kupuję TSów, oszczędzam... nie na kluchy, na prezentowe licencje 8)

15. -ogródeczek-

-ogródeczek- Czeladnik forum

też chcę się pochwalić na 7 zagród które zakupiłam 1 jelonki

16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja dostałam czerwoną koziarnię :)

isthislila i tosia lubią to.
  17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

miałam tak dawno dawno temu,,wykręciłam drzewo florenowe na kole,,widziałam chwilę,,chciałam postawić,, nie ma,,pisałam do PT,,odpisali,że błąd wyświetlania,,dostałam sowie jajo,,,pamiętam do dziś

18. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Było na kole drzewko florenowe?

aleksandra i tosia lubią to.
  19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

było,było,,ciekawa jestem ilu jeszcze farmerów ma to drzewko,,chyba wielu już nie gra,,ech

20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Waham się czy kupić jakiegoś TS-a. Nazbierało mi się trochę z eventów i mam między innymi drugie borsuki :inlove: i pomarańczowe misie:music:Jelonki też kiedyś wpadną8)