Opinie Zagadkowa zagroda Nefryt i nowa misja stała

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Zapraszamy Was do udziału w nowej odsłonie mini eventu: Zagadkowa zagroda "Nefryt"
    ScreenHunter_635 Jul. 21 10.23.jpg

Po rozpoczęciu wydarzenia w Spółdzielni pojawi się nowa misja stała.

Piątek 22.07.2016, godz. 14:00

Niedziela 24.07.2016, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

gretag lubi to.
  2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry.
    Słabiutkie nagrody w zadaniach ..oj słabiutkie....żal oddawać drogie zwierzaki..
    ..a TSy..kto chce niech kupuje..ja nie mam szczęścia i odpuszczam....poczekam na lepsze czasy..

3. tosia

tosia Nadzorca forum

dlaczego te zagrody są takie drogie 15f jedna a pakiet 30 aż 630fo_Oo_O, już lepiej kupić 30 osobnych za 15f wyjdzie 450f (ale bez gwarantu na jelonki (sztuk jeden):p), cóż jelonki muszą poczekać na lepsze czasy:Dmam wystarczającą ilość żółtych i pomarańczowych zagród:)

4. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

biorąc pod uwage że serownie już mam i to nawet pomarańczową szkoda kasy i jelonka z siebie zrobić nie dam

5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Gwarantowane TS-y powinny być osobno za tę różnicę 180 FL.
    Te miałyby wzięcie.

7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pewnie wybiorę się na polowanie na jelenie, ale biorąc pod uwagę, że planuję zużyć nie więcej niż 10 naboi, to najprawdopodobniej będę jedynym jeleniem, z którym wrócę z łowówxD

8. Megan

Megan Komandor forum

Podobnie i ja serowni pomarańczowych mam 9 sztuk i więcej nie potrzebuję, ulepszenia orłów mało co się różnią, mam zaledwie jedną zagrodę orłów i musi mi wystarczyć taka jaka jest, zatem na jelenia poczekam sobie bardzooo długo, gdyż sama nie chcę zostać tym jeleniemxD

9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Zrobić z kogoś jelenia*.
    Nie ma co za dużo komentować , obecnie trzeba tylko rozważyć i odpowiedzieć sobie na jedno zasadnicze pytanie : 14 , czy 15 pakietów bardziej się opłaca i sprawi więcej radości obecnie i w przyszłości ?
    Skłaniam się ku liczbie 15 , te orły w pomarańczach mnie przekonały 8).
    Zadzieram kiecę i lecę.
    Trochę mnie martwi , że w TS-ach zagrodowych nie wprowadzają wyczekiwanego plusa.
    Warto.
    Oczywiście niezmiennie trzymam kciuki za kupujących i z niecierpliwością czakam na wpisy w tym wątku.
    Uwielbiam :inlove:.
    Misja to już klasyka , mega opłacalnaxD.

*bujnąć, kiwnąć, nabić kogoś w butelkę, nabrać, naciągnąć, ocyganić, odrwić, okantować, okłamać, okpić, orżnąć, oszkapić, oszukać, oszwabić, podejść, rąbnąć, wprowadzić kogoś w błąd, wpuścić kogoś w kanał, wpuścić kogoś w maliny, wykantować, wykiwać, wykolegować, wykołować, wyprowadzić kogoś w pole, wyrolować, wystawić kogoś rufą do wiatru, wystawić kogoś tyłem do wiatru, wystrychnąć kogoś na dudka, zajść kogoś z mańki, zamydlić komuś oczy, zażyć kogoś z mańki, zrobić komuś wodę z mózgu, zrobić z kogoś balona, zwieść.

Bry ostatkiem sił.

10. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Mam 14 florenów, kino od jakiegoś czasu nie działa, więc nie będzie "jelenia". Misja też poczeka, bo taką ogromną ilość zwierza /za tak marne nagrody/ nie opłaca się wrzucać, lepiej sprzedać. :(
    Pozdrawiam hazardzistów. :)
    Ps. Nazwy misji mogą teraz być pisane w obcym języku ? Może ktoś mi przetłumaczy, bo ja nie kumata jestem. ;)

11. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

odnośnie Twojej * tzn wyjaśnienia " Zrobić z kogoś Jelenia "

dokładnie to z nas robią nowi właściciele wprowadzając nowości przykręcając kurek z wypadajkami minimalizując przeskoki podczas BB a jednocześnie dając takie eventy że bez wydania kasy normalny pracujący człowiek nawet średniego nie jest w stanie zrobić bo olbo w koszyk alob SN czy Sp w zależności od eventu nie da się go zrobic

podobnie jest z zagrodami jeśli uskładasz sobie floreny bądż jakoś je za darmo zdobędziesz oczywiście nie w takiej ilości jak z pakietu to nie ma szans przy zakupie 1 , 2 czy 3 max zagród trafić tsa

kiedy wróciłam do gry eventy średnie robiłam bez większego problemu teraz nie ma szans bez siedzenia 24/7 albo inwestycji czego nie robie BB też było lepsze a i na 3 tsy jakaś nowość sie trafiła

wystarczy że obecne władze w realu robią z nas jelenie tym z gry już się nie dam

zagroda fajna ale poczekam może za jakiś czas będzie nagrodą w jakimś evencie czy misji

12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nawiązanie do takiego baaardzo dziwnego filmu - nie-filmu Blair Witch Project.
    Tytuł nie był tłumaczony na polski, w sumie można to przełożyć (ale po co?) jako (np.) Poszukiwania wiedźmy z Blair.
    Za to ja też mam pytanie, takie dziwne: co mniej więcej ma wspólnego skubanie jeleni (tego, chciałam powiedzieć: farmerów) w grze Farmerama z owym Blair Witch Project...?
    W nagrodach za pierwszy etap misji jest jedna zagroda - jaki jest procent szans na darmowego jelenia...? 8)
    Aha, i dlaczego nie ma tańszych pakiecików ze zwiększonym prawdopodobieństwem...?
    W sumie nieważne, nawet jednej nie kupię.
    Na takiego jelenia jak ja to trzeba lepszą pułapkę skonstruować 8)

13. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Łeee, takie rozczarowanie, potrzebując tylko jelonka i pancerników (bo coś mi się wydaje, że łatwiej coś ugrać w lotka niż trafić na różową zagrodę) z zabawy się wymiksowuję. W połączeniu z dzisiejszymi wynikami Lata Wraków czara goryczy mi się przelała.

14. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Jedna zagroda za florki z kina (jak ktoś ma możliwość, polecam zalogować się do gry na smartfonie - może to zależy od operatora sieci, ale mam codziennie mnóstwo reklam motoryzacyjnych, np. wczoraj pojawił się filmik z Keanu Reevesem :)), a jedna z nowej misji. I tyle. Co los da, to da :p
    TS-y z nowymi zagrodami zaraz się pewnie pojawią jako nagroda w evencie (czego przykładem tajemniczości z tygrysami czy bugenwillą do zgarnięcia w Lecie wraków), szkoda więc moim zdaniem wydawać na nie realną kaskę.

15. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzień dobry
    moim zdaniem farmery zrobione w jelenia zostaną w lesie o_O (tak bym to widziała:p)
    osobiście nie mam borsuków, na jelenie się nie skusze (jeden jeleń , a raczej łania na mojej farmie wystarczyxD)

16. dosias

dosias Generał forum

ja TS już od dawna nie kupuje, bo nie minie miesiąc a te zagrody bedzie można wygrać w jakims evencie, i tak zbieram sobie florki- jeszcze nie wiem na co.Co do misji to poczeka w kolejce bo mam dużo innych nie zrobionych

17. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Zzizzie, dziekuję za wyjaśnienie. :)

gretag, tosia oraz zzizzie lubią to.
  18. Sekme

Sekme Generał forum

Dzień dobry :)

Zapoznałam się z OO, misją i nasuwa mi się tylko jedno pytanie...
    Kto z kogo tym razem zrobi jelenia - firma z graczy, czy gracze z firmy? -.-8)xD
    Co obstawiacie? :DxD

A misję kiedyś zrobię. Bez oglądania się na opłacalność. Taką mam słabość - sprzątanie Spółdzielni... W Stodole nie ma szans zrobić porządku, to chociaż niech w Spółdzielni będzie :p

Miłego popołudnia! :)

19. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzięki Greciu:D miałam właśnie pytać,gdzie można zobaczyć,ale nic szczególnego,sowy i miśki w pomarańczach są ładniejsze:)
    Ja nie kupię,poczekam aż same jelenie do mnie wpadną,może akurat z tej jednej zagrody z misjixD

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Tak sobie was czytam i....... nie kupię żadnej zagrody .
    Florki przeznaczę na licencje i uszczęśliwie kogoś na 100% , a jelonki ? hmmm może kiedyś zabłąkają na moją faremkę :)