zadanie z komiksu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmerkatoja21, 18 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerkatoja21

farmerkatoja21 Okazjonalny autor

skad mam wziąć grzyby??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. farmerkatoja21

ojej a jak nie mam takiego lvl to co mam zrobic ??

4. SMOD_Atena

Jeśli masz poziom niższy od 40-go,to niestety to zadanie nie będzie dla Ciebie dostępne,chyba że przy zadaniu masz opcję zakończenia za floreny,wtedy mogłabyś zapłacić florenami za natychmiastowe zakończenie zadania,ale nie wiem czy jest taka opcja,ponieważ ja mam już 96 poziom i nie jestem w stanie tego sprawdzić.

5. farmerkatoja21

kurcze szkoda bo tylko brakuja mi te grzyby :(

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Na niższych poziomach kolejne levele łatwo się wbija - zajrzyj do spółdzielni, może masz tam jakieś tanie misje :)

7. SMOD_Atena

zzizzie,dziękuję za podpowiedź :)

farmerkatoja21,jak nie brakuje Ci dużo PD do tego 40-go poziomu,to tak jak napisała zzizzie, może podgonisz wykonując stałe misje w spółdzielni i / lub "zjadając" jakieś przetwory typu :Sernik z wiśniami - jednorazowo 8000 PD czy Quiche- 12 500 PD ,zajrzyj do tabelek może masz jakieś przetwory które będą pomocne : https://board-pl.farmerama.com/inde...armie-praktyczne-sposoby-wykorzystania.15156/
    A tutaj możesz o nie poprosić innych Graczy : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/rzemiosło-styczeń-2015.14731/

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Odpowiedzi zostały udzielone, Gracz pomimo obecności na forum stracił zainteresowanie wątkiem, w związku z tym zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.