zadanie w spółdzielni "pora obiadowa"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *ariadna*, 17 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ariadna*

*ariadna* Forumowy żółtodziób

Od którego poziomu pokazuje się ta misja do zrobienia, mam 80 poziom i u mnie jej nie ma.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Może masz na myśli misję w spółdzielni Lunch? :)

3. *ariadna*

*ariadna* Forumowy żółtodziób

Nie wiem coś koleżanka mi mówiła, że nazwa mogła się zmienić. U niej jest "pora obiadowa" i symbol lisa. U mnie nie ma misji o żadnej z tych nazw. Od którego poziomu jest ten Lunch.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

*ariadna* klikając >>TUTAJ<< znajdziesz opis misji, MP to oznaczenie minimalnego poziomu od którego kolejne jej kampanie są dostępne dla gracza

5. Rockowa*

Rockowa* Czeladnik forum

Pora obiadowa i lunch to dwie różne misje. Pora obiadowa nie jest uzależniona od żadnego konkretnego poziomu na farmie, tylko od odkrycia posągu batatów. Bataty są niezbędne do wykonania pierwszego zadania w tej misji dlatego pojawia się ona w spółdzielni dopiero jak odkryjesz ich posag w świątyni na wyspie.

6. Rockowa* z tego co kojarzę to" Przerwa Obiadowa "i "Lunch "to te same misje.
    Z tym że początkowo ta misja nazywała się " lunch", potem zmieniła nazwę na " Przerwa obiadowa"

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Misja nazywa się Przerwa Obiadowa, a nie Pora Obiadowa, która po zmianach wprowadzonych w grze została zamieniona na misje LUNCH (Pora obiadowa).
    W tej misji właśnie oddaje się bataty po ich odblokowaniu i tak też jest w naszym poradniku >>KLIK<<

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Odpowiedzi podane, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.