zadanie na czas

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marianka2011, 7 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jarek545x

jarek545x Czeladnik forum

ble ble jak masz tak pisać to lepiej nie pisz

kufynka lubi to.
  2. BA_Chris

BA_Chris Guest

jarek545x nikt Cię nie zmusza do korzystania z moich porad, uszanuj jednak proszę pracę moderatorów, poświęcamy swój własny czas by pomagać Graczom. :)

3. arika4

arika4 Książę forum

Już to robiłam i zerowe efekty. Jest to bardzo zniechęcające, tyle trudu idzie na marne... Za każdym razem jest błąd w grze... Czy ta gra ma sens...

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Rozumiem Twoje zniecierpliwienie, prace trwają, miejmy nadzieję programiści szybko uporają się z błędami. :)

5. magkraw

magkraw Forumowy żółtodziób

też zgłaszam problem znikającego co jakiś czas 1 zadania

6. ]saja[

]saja[ Forumowy żółtodziób

Czekam już od 3 godzin żeby zebrać zbory i ukończyć czasówkę na 100 % - mam wpłacone na 77,336 %. Ciasteczka wyczyszczone, przelogowałam się nie wiem już ile razy a zegara jak nie było tak nie ma. Zostało mi jeszcze niecałe trzy godziny do zakończenia odliczania, i co mam zrobić. To zakrawa na kpinę !!!

Nawet nie poinformowano mnie jakie nagrody dostałam za wyłączony zegar przed czasem !!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. bananik

bananik Forumowy żółtodziób

Powinien nastąpić reset zegara, ale dodane punkty na czasówkę powinny pozostać tak aby nie zaczynać od nowa zadania, bo co z rekompensatą za zużyte wspomagacze, kosztowna impreza, chyba się ze mną zgadzacie.

8. prosiaczkowo

prosiaczkowo Forumowy żółtodziób

A ja uważam, że każdemu powinni to zadanie zaliczyć jako wykonane, jeżeli mial wykonane powyżej 50 %

9. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

A ja uważam . ze każdemu powinni zaliczyć zadanie bez względu na ilość wykonania zadania bo ja spokojnie bym wykonała -ale już na początku straciłam takie szanse.I po co było wstawać w nocy jak i tak zbiory poszły na marne.

10. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Marianka,mówisz i masz xD;)

"https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/event-komiks-vi-umowa.12816/#post-193563"

11. alicja_2

alicja_2 Forumowy żółtodziób

mam problem zaczelam 3 zadanie nie budując wcześniej warsztaciku i co dalej? czy dlamnie już się skonczyl ewent?

12. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Zad 3 nie jest czasowe, więc spokojnie zbuduj warsztaty i produkuj skrzydełka.

13. .elom.

.elom. Ekspert forum

Tylko polacy potrafili rozszyfrować enigmę.

14. arika4

arika4 Książę forum

I następny dzień bez zegara... To smutne, bardzo smutne... Jak dalej będzię to wielka niewiadoma...

15. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Arika4 - wyjaśnij proszę, o jaki zegar chodzi? Z pierwszego zadania?

16. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

moze ktos mi wytlumaczy w prosty sposob co dalej i nie odsyla mnie do OO, bo czytalam je wielokrotnie - duzo slow malo sensu,
    wylaczylo mi zegar wczoraj po 10 godzinach, mialam uzbierane okolo 95% PD do tego czasu i zaliczylo mi zadanie 1 czesciowo, zamaskowanego warsztaciku nie dostalam, 4 tajemnicze sadzonki zamiast 5 i 12 imprezowych prob zamiast 13. rzekomo mialo byc naprawione w nocy, ale nic nie zostalo naprawione i jestem czesc nagrod w plecy

17. eewunia67

PitchforkOfDoom w OO napisane jest :

Skoro planują,to powinni plan wykonać,dajmy im czas ;)

18. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

ja to rozumiem, ale napisane tez jest:
    "którzy nie ukończyli go z powodu błędów"
    i to jest zrodlo interpretacji

jakis komentarz od ekipy ?

19. eewunia67

No skoro Ty piszesz,że :
    To jakby nie patrzył- nie ukończyłaś zadania w 100 % nie ze swojej winy,tylko dlatego że z powodu błędu wyłączył się zegar przed czasem,itd.... dlatego też Ciebie jak najbardziej dotyczy to OO i po zadziałaniu skryptu naprawczego powinnaś dostać 100% nagród ;)

20. arika4

arika4 Książę forum

Tak, chodzi mi o 1 zadanie. A nagrody jakie otrzymałam to kpina...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.