zadanie na czas

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marianka2011, 7 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xXxulkaxXx

xXxulkaxXx Forumowy żółtodziób

Mam ten sam problem . :(

2. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

ja już się przelogowałam i nadal nic. strasznie wkurza ostatnio farma, za każdym eventem idą błędy. nie lepiej stworzyć event, który będzie bez błędów? no chyba że są przyjmowane do gry tylko takie, które mają błędy żeby PT miała pracę?

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

dobre, podoba mi się:)

4. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

Przelogowałam się kilka razy, wyczyściłam ciasteczka, a zegara nadal brak. Doliczyło mi część nagród. Nie chcę tej darowizny, chcę uczciwie ukończyć całe zadanie i zgarnąć komplet nagród.

5. Marysia1190

Marysia1190 Forumowy żółtodziób

U mnie to samo , brak zegara

6. bartek34-75

bartek34-75 Młodszy ekspert

U mnie równiez brak pierwszego zadania na czas i nie pomaga przelogowanie, to znowu błąd w grze , a tak chciałem ukończyć a tu nie ma jak:mad:

7. -frania-

-frania- Czeladnik forum

witam u mnie też brak zegara miałam już wpłacone ok. 6000 zjadłam jabłecznik,
    CHCĘ UKOŃCZYĆ ZADANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a dodam że nadchodzi kolejny zbiór i nie wiem czy zbierać zegar na slotach tyka i nie skorzystam

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 listopada 2014
  8. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

zegar wyłączył się sam wcześniej niż 24 godz. piszą w ogłoszeniu że czas zostanie od nowa naliczany ale co z dopalaczami, zanim zdążą naprawić dopalacze przestana działać:mad:

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Proszę zapoznajcie się z poniższym Ogłoszeniem na naszym forum -->> KLIK :)

10. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

[ciach] [ciach] weszłam właśnie, żeby pozbierać ostatnią turę maków do czasówki.:mad: I zonk. No litości. Znowu to co wczoraj ? Mam włożony chutney, dżem, jabłecznik, chlebek z marchwi, precel.
    Znowu BP da ogłoszenie o usunięciu błędu w środku nocy ? -.- Qupa droga, jak licho :cry:Czas ucieka, bez sensu to wszystko !!

Ogłoszenie czytałam -.-

11. Viper2001

Viper2001 Czeladnik forum

u mnie pozostalo 3 40 do zakonczenia czasowki wlasnie mialam oddac ostatnie rosliny a u mnie zegar znik naliczylo mi czesciowo jest to nie sprawiedliwe

12. katarina1958

katarina1958 Czeladnik forum

Hallo co sie dzieje,u mnie to samo i jak to teraz bedzie z naliczeniem skoro zadanie nie skonczone

13. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie posiadamy nowych informacji póki co ponad te, które zostały zamieszczone w Ogłoszeniach, na razie czekamy na kolejne informacje, które jeśli się pojawią, z pewnością zamieścimy. :)

14. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Mnie wrzucili łaskawie kilka kuponów na kombajn, parę imprezówek i 3 sadzonki. Sprawdz u siebie, pewnie też tak masz :pZegar miał mi się zatrzymać dopiero jutro rano !!!! Misję czasową skończyłabym dziś przed 20 wieczorem.:mad: Weszłam by zrobić ostatni zbiór, a tu zonk. Zegar pogrążył się w niebycie. Mam komplet na drugie zadanie, ale go nie ruszam. Niedoczekanie !! Chciałam komplet nagród a nie ochłapy !!! Jestem wściekła !! Maszyny pracują, czas drogich dopalaczy leci. -.- Czas przedłużą... a co mi po tym, jak mi godziny kombajnu lecą.
    Z pol nie zbieram, poczekam sobie 8)

15. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Dziękuję za naprawienie błędu, szkoda tylko że jestem jeden zbiór w plecy i to z super pól.

16. katarina1958

katarina1958 Czeladnik forum

Dostalam dokladnie takie same ochlapy co pretorianka a mam jeszcze czas do 5 tej rano a skonczylabym napewno przed polnoca szkoda nawozu i wogole

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

17. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wylogujcie się proszę z gry i zalogujcie ponownie, u niektórych Graczy już zegar wyświetla się poprawnie. :)

18. arika4

arika4 Książę forum

Witam, dobrze powiedziane "u niektórych Graczy już zegar wyświetla się poprawnie" ale nie u mnie. Pisałam do PT o godz. 18.30 i jak widać nadal brak zegara...

19. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

Ja niestety też jestem w tej sytuacji :(

20. BA_Chris

BA_Chris Guest

Może czyszczenie pamięci podręcznej w międzyczasie coś pomoże? :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.