zadanie na czas

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marianka2011, 7 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

dlaczego zadanie zostało zaliczone w malenkiej czasteczce chociaz minelo dopiero 2,5 godziny.Zegar si e wyłaczył i nie wyłaczłam komputera ?

2. k00rrin1

k00rrin1 Czeladnik forum

Przed chwilą zauważyłem, że u mnie też wystąpił ten błąd. Czy ktoś nad tym pracuje, czy zgłaszać do pomocy technicznej?

3. BA_Musa

BA_Musa Guest

Napisz w tej sprawie do Pomocy technicznej, z pozycji forum nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić.

4. Rybenka

Rybenka Forumowy żółtodziób

Ja mam tak samo.
    Chciałam zebrać rośliny lecz po wejściu do gry zegar zniknął choć mam zebraną tylko część roślin.
    Misja miała trwać do jutra do 9.

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

U mnie też to samo.
    Czy Szanowna Władza zechciałaby łaskawie potraktować to jako błąd masowy i zgłosić wyżej...?
    Oszczędziłoby to sporo pracy osobom, które zajmują się ticketami... czyli poniekąd Szanownej Władzy też ;)

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

zzizzie mamy pewne procedury, których musimy się trzymać, aby zgłosić błąd potrzebne nam są ID, więc niezbędny jest kontakt z PT.

A jeżeli chodzi o problem to jest już zgłoszony. Czekamy na naprawę.

7. zzizzie

Wiem, Szanowna BoardAdminko - ale taki już zgłoszony problem też wymaga kontaktu z PT...?
    Oj to współczuję ludziom, którzy teraz siedzą w PT 8)

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Obecnie nie trzeba zgłaszać już do Pomocy technicznej, bo problem został zgłoszony.

Gdy pisałam pierwszego posta jeszcze nie było to zgłoszone, więc potrzebowaliśmy zgłoszeń.

9. zzizzie

Rozumiem, jasne - wielkie dzięki za info :)

10. krasulowo

krasulowo Czeladnik forum

czy już wiadomo co z zadaniem bo czas leci

11. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

WITAM :) U mnie totalne oszustwo. Pewność na 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam 474 pola do obsiania . Z trzema dopalaczami powinnam mieć 17,6 PD za małe pole i tak pokazuje mi się gdy najadę myszką na pole. Za te pola powinnam zebrać 474 x 17,6 PD = 8342 PD Niestety, teraz już jestem pewna że nie dopisało mi tyle ile powinno dopisać. Ale się wściekłam ! Moja siostra też sprawdziła i ma tak samo i to nie są drobne sumy !Piszę do PT !!!
    Kontrolowałam trzy ostatnie siewy i za każdym razem nic mi się nie zgadzało . Sprawdzajcie sami swoje zbiory, to zobaczycie co się u Was dzieje. Zawsze mogłam obliczyć ile muszę posiać żeby nie marnować pól, a teraz nie wiadomo co robić.

Ostatnie edytowanie: 7 listopada 2014
    rudatosia1 lubi to.
  12. zzizzie

Wiadomo, że programiści pracują ;)

13. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

u mnie to samo zegar znikna a czas leci a mialo byc bez blendow

14. zzizzie

Przeloguj się - u mnie już działa, a zegar liczy od nowa :)

15. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

U mnie jest to samo od pierwszego zbioru nic mi nie pasuje do chwili obecnej a zebralam juz 3 razy.

16. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

U mnie jest to samo juz 3 razy zebralam i za kazdym razem blednie nalicza.

Wrocilam z forum na farme i nie mam zegara,pokazalo mi ze ukonczylam w czesci zadanie a przeciez mam jeszcze 13 godz,do ukonczenia zadania co sie dzisiaj dzieje od rana zle nalicza i jeszcze brak zegara.to jakas porazka

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 listopada 2014
  17. Bajka

Bajka Zaawansowany

Witam
    Również sprawdziłam u siebie jak to wygląda i rzeczywiście brak PD
    pól obsianych 544 x 17,6 (w slotach wieniec + jabłecznik z cukinią i chlebek marchewkowy) = 9574,4
    a dolicza mi 9248 czyli na minusie jestem 326,4
    Czyli przy 3-ch zasiewach jestem stratna - 979,2 PD

18. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

U mnie też zegar zniknął a załączyłam go około 4 godziny temu....

19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jak dobrze ze ja mam czasówkę za sobą i tak jak planowalam 6 zbiorw tak sie udalo :p

20. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Niestety w przypadku tego zadania punkty za jedno pole zaokrąglane są do pełnych wartości w dół, czyli w przypadku 17,6 PD doliczane jest tylko 17 PD. Ten problem był już poruszany przez graczy kilka razy w wątku eventowym, w dziale pytań też było o tym wspominane.

tina4755 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.