Opinie Zadanie hodowlane "Niańka "

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Izolda*, Jan 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Może ktoś ma odstąpić różową galaretkę:). Został mi do zrobienia ostatni poziom eventu. Raczej go nie zrobię w cłości bo cierpię na brak piór i wełny:sleepy:ale robię co się da:)

kotwbutach. likes this.
  2. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Pisz sowę, zaraz wysyłam :)

kotwbutach. likes this.
  3. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Zła ze mnie matematyczka, brakuje mi jeszcze 16 kocyków, na szczęście czasu jeszcze dużo więc się wyrobię ;)

Farmani15 likes this.
  4. ewzaw22

ewzaw22 Czeladnik forum

Ostatnie 20 kocyków się kręci i kaczki w oazach do ostatniego zadania ,potem będę kolorować do misji bo po 2 latach przerwy prawie nic tam nie zrobione ale i tak się cieszę że konto odzyskałam a na drugim które założyłam zanim odzyskałam swoje konto mam poziom 59 więc event mnie ominął ale będą następne.Sporo zaległości miałam czytając forum wiele już nadrobiłam.Realnych pieniędzy w gre nie inwestuję mam tylko to co zdobędę więc wolniej to idzie ,ale to tylko gra więc luzik .

.Bozena60. and kgospoda like this.
  5. azikowo

azikowo Fanatyk forum

fakt kocki długo się robią:)
    Co do eventow, to po to są, aby gra była ciekawsza, gdyby ich nie było nie byłoby tez tu graczy, bo siać i siac to straszna nuda:( każdy z nas eventow kiedys nie kończył, ale miał cel i chciał zdobywac poziomy, aby w koncu moc zrobić cały event i jaka była radość. Wprowadzenie nieszczesnego wyrównywania szans spowodowało,że jak jest trudniejszy (?) event, albo roslinki czy zwierz z poziomu, którego ktoś nie ma to jest lament, a akurat hibiskus nie zalezy od poziomu, tylko od ilosći ZB, a w wyspę, aby ją rozwijac trzeba wpychać kasę zarobioną na farmie:) i to całą tajemnica rozwoju wyspy.
    w spółdzielni zadań jest dużo, czasem mam wrażenie,że aż za duzo, i gdyby tylko były zadania w spółdzielni to dawno bym już nie grala:)
    a skoro nie lubisz eventow to ich rób i tyle, nie ma przymusu, większość jednak lubi jak jest czymś zaskakiwana:)fakt nie lubimy siania bezensownej roslinki w ilosci ok 20 000 szt, bo to nuuuda, na to narzeka duzo farmerów i ja też :)

Last edited: Jan 10, 2015
  6. baska22

baska22 Stały bywalec

Super event oby więcej takich na plusie z 10 milionów jak nic xD wełna i pióra wyprzedałam do ilości niecałe 200 sztuk :wuerg: zaopatrzyłam się w ser i maski szopów bo nie produkuję może się przydają :p;)
    młyn mnie blokuje z ukończeniem eventu jeszcze 33 godziny masakra jakaś :mad: kurczątka malusieńkie mam :D

Farmani15 and azikowo like this.
  7. michav765

michav765 Stały bywalec

Jeszcze 14 kocyków i koniec a kameleony zacznę hodować dopiero po wyprodukowaniu kocyków bo pasza na targu droga więc wolę wyprodukować ją sam.

kotwbutach. and baska22 like this.
  8. kgospoda

kgospoda Forum Pro

u mnie kocyków jeszcze trzeba 28, bo brakowało mi piór i wełny - czyli ok. 50 godzin >:(>:(
    Na szczęście klonowanie idzie szybko, dobrze że poczekałam bo BB - kolorowe kurki i kaczki już mam, kurczątek jeszcze trzy, kaczuszek troszkę więcej ale się zrobią szybko. Z runą, pnączem i galaretką klonowanie trwa 1,5 godziny, więc nawet perfum nie potrzeba ;)

ja lubię eventy bo coś się dzieje na farmie - nawet te z dużą ilością roślin od kiedy się nauczylam małych pól z CMJ :p
    poza tym forum ożywa przy eventach :inlove:

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

14 kocyków do końca,kameleony rosną,czekam na następne eventy,bo samo sianie,oddawanie do misji i sprzedawanie,to raczej mało emocjonujące zajęcie :wuerg: Nie,żeby eventy emocje jakieś szczególne dawały ale zawsze coś...:p

kotwbutach., azikowo and zzizzie like this.
  10. beatkakrasucka

beatkakrasucka Forumowy żółtodziób

Evencik robię spokojnie ale wypstrykałałam się za różowej galaretki może ktoś ma nadmiar:). kocyki się produkują bo był zapas wełny i piór bez tego raczej kiepsko by było:sleepy:

kotwbutach. likes this.
  11. mahartka

mahartka Baron forum

jeszcze 8 klonowań kaczek i 3 kury jedwabne i koniec z hodowlą ;) a kocyki to dopiero jutro się zakończą jako że brakuje mi jeszcze piór i wełny, które się akurat zdążą wyprodukować :)

kotwbutach. likes this.
  12. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

nie no weź... wolisz siać po tysiące badyla 8h? ;)
    mnie taka odmiana nawet zadowala szkoda tylko że ta odmiana zajęła młyn ;)

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

U mnie brakuje 18 kocyków - czyli 36 h świętego spokoju 8)
    Tzn byłby święty spokój, gdyby nie te kameleony na SP, szybko rosną zarazy.
    Trudno, jakoś to przetrwam - byle do nirwany :music:

kotwbutach. and azikowo like this.
  14. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a tak wogole to targ mamy ten sam, a ani kameleonów Twoich nie widze ani dromaderów :sleepy:.Zapasik zbierasz zielonego brzydactwa? bo dromadery to wiem, na pomarańczowe cuda dla Gosi zbierasz:)

o evencie juz zapomniałam, tylko jeszcze pasza dla brzydactw się kreci 2 godziny i powrot młyna na właściwe tory czyli SP:)

kotwbutach. and Farmani15 like this.
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A poczytaj jeszcze raz mojego posta ;) Gdzie ja tam napisałam,że siać wolę,hm? -.-xDTakie wolę,bo coś mimo wszystko się dzieje :p Ale młyna,fakt,szkoda...

Farmani15 likes this.
  16. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Sprzedałam ostatnio jakiegoś mutanta z koła :)
    Dromadery sprzedaję, ale zwykle zapominam (zaraz pogonię parę sztuk na targ, dzięki za przypomnienie xD).
    Pomarańczowych dla Gosi mam 12 zagród, myślę, że wystarczy, bo jej powierzchni wyspy zbraknie xD

A kameleony pójdą na targ, jeśli się okaże, że na te oazy trzeba jeszcze czekać... ja już mam dość czekania w tej grze, te kocyki mnie dołują 8)
    Zaparłam się wszystkimi czterema kopytami i nie kupię kocyków za florki, bo w tej chwili byłaby to jedna z najbardziej idiotycznych inwestycji, jakie można sobie wyobrazić. Ale tempo tej produkcji przyprawia mnie o coraz to silniejsze mdłości :wuerg:

baska22 and azikowo like this.
  17. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Jeszcze 15 kocyków i koniec nudnego eventu :sleepy:

Farmani15 likes this.
  18. paziu-króla

paziu-króla Aktywny autor

Jak mozna kupickocyki za floreny, o ktorych pisaliscie, tzn. 3FL za sztuke?

kotwbutach. likes this.
  19. janczurka

janczurka Stały bywalec

wyślij sówkę:) podeślę Ci różową galaretkę:)

kotwbutach. and Farmani15 like this.
  20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Kliknij na plusik w młynie,przy zegarze:)

Farmani15 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.