Opinie Zadanie hodowlane "Niańka "

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 6 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

Potrzeba około 200 sp na wyhodowanie kurczaczków i kaczuszek....sporo.

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Dzięki to może i ja wytrzymam :D pół dnia w pracy bez neta plus zakupy powrót do domu mi w tym dopomoże :D- rany czego oni nie wymyślą dojdzie jeszcze do tego pełnia :D brakuje jeszcze g&t w tym samym czasie i sami się sklonujemy :D

gosiagosia60 i _Grani_ lubią to.
  3. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

Witam , nie rajcuje mnie kolorowanie kur bo do niczego mi nie potrzebne , misje z kolorowymi mam dawno zrobione , do eventu też mam wszystko co potrzeba i mam pytanko - czy z kolorowania innych zwierzaków też będą wypadały te małolaty ,czy musem jest kolorować kury i kaczki

4. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

z FAQ
    Potrzebne do eventu małe kurczątka i małe kaczątka będą wypadać z oaz miłości. Wrzucamy do nich kury, kaczki (poziom hodowli nie odgrywa żadnej roli) i oprócz standardowych kolorowych zwierząt otrzymujemy te dodatkowe.

0olimpia0, Sookie oraz jakleci.ewa102 lubią to.
  5. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

przecież to oczywiste z kur kurczaki ,a z kaczek kaczątka...z innych zwierząt nie da rady;)

gosiagosia60, feniks1414 oraz baska22 lubią to.
  6. pauliska84

pauliska84 Aktywny autor

Nie wiem jak Wy, ale ja się nastawiam na standardowe opóźnienie. Wprowadzają coś nowego (kurczaczki i kaczuszki) więc nie byłaby to Farmerama gdyby event zaczął się punkt 14 ;)

gosiagosia60 i Sookie lubią to.
  7. BlackBolt

BlackBolt Czeladnik forum

ostatnie wieści z frontu spekulacji:
    Wełna 5500
    pióra 8500

Czekam dalej :)

baska22 lubi to.
  8. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

dzięki ,nie miałam czasu poczytać Was zza krzaczka bo byłam w pracy i stąd moje głupawe pytanie

Ostatnie edytowanie: 7 stycznia 2015
    jakleci.ewa102 i gretag lubią to.
  9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

kto tam wie może będą błędy i z kury kaczka powstanie :D

_Grani_ i jakleci.ewa102 lubią to.
  10. hp25

hp25 Forum Pro

A to żebyśmy się dobrze zrozumieli, nie mówię, że mam za dużo SP i że nie mógłbym mieć więcej, ale uważam, że jest jej proporcjonalnie więcej niż jeszcze jakieś 4 -5 miesięcy temu.

ma-ter lubi to.
  11. nana290159

nana290159 Książę forum

Niepotrzebnie sie pospieszylam i pokolorowalam, w zwiazku z czym czekam na wyprzedaz SP.

gretag lubi to.
  12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Pisałem o tym wcześniej , nie jest źle , 56 sztuk SP potrzeba.
    196 do zwierzaków , a 140 jest w nagrodach. To naprawdę nieźle i warto robić ten event.
    No i nie trzeba SIAĆ !!! :p

13. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dobry wieczorek !

U mnie poszło dopiero coś ok. 300 szt. SP a z tego ładnych kilka milionów SG zarobku.
    Pióra i wełna kupione tuż po OO również dały niezły profit.
    Teraz spokojnie mogę czekać na uruchomienie produkcji w młynie.
    Kolorowańce i tak wyjdą mam (nadzieję, że w czasie BB).

Pozdrawiam cieplutko !

azikowo, Sekme oraz blazers lubią to.
  14. baska22

baska22 Stały bywalec

ja też robię event bez zastanowienia :inlove:
    Święte słowa nie trza siać !!!:mad:!!!!
    a w dodatku można nieźle powiększyć konto z sianogroszami !8)!!

blazers lubi to.
  15. michav765

michav765 Stały bywalec

Event formalność przynajmniej dla mnie;).Na początek wyprodukuję koce a z hodowlą tradycyjnie się wstrzymam bo może będzie BB:) na wyhodowanie wszystkiego potrzeba około 200 SP więc sporo:)ale i tak 3/4 paszy zwróci się dzięki nagrodom więc brak BB to żadna tragedia ;).

ma-ter lubi to.
  16. kgospoda

kgospoda Forum Pro

Hejka, bardzo ciekawy event, takiego jeszcze nie było. :p
    Postaram się zrobić cały - tak dla satysfakcji ze zrobionego eventu - zwłaszcza że ostatniego przez hibiskus nie mogłam >:(

U mnie na targu wełna znikała w tempie zawrotnym, trochę kupiłam, teraz już ok. 4700. Pióra ok. 7700. Trochę mi brakuje, ale produkują się w warsztacikach - powinnam dorobić chyba że ceny spadną pod koniec eventu. Nie miałam za dużo ani jednego ani drugiego bo wyprzedałam i wykorzystałam do jednego z ostatnich eventów...

Na razie zamieniłam farmę w hodowlę - sporo kaczych stawów, owczarni... Jakoś nie chce mi się kupować zwierzaków które są droższe od zagród xDxD Kur mam sporo całe szczęście - może sprzedam jak będą nadwyżki ;)

A super paszy ma sporo, ponad 400 szt - jeden z ostatnich eventów tak mi dodał że nie mogę jej wykorzystać - zwłaszcza że koloruję tylko na BB i do eventów - do ostatniego sama wykolorowałam wszystko :p i teraz znów będzie w nagrodach :)
    Ale poczekam jeszcze z oazami, w końcu docenię moje drzewko pachnące i zasoby wygranej w eventach i kole różowej galaretki :p

ryzio lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

widzialam juz wiele sposobow pisania słowa "stąd" a tu widze kolejny...:eek:

ja jutro najpierw nastawiam koce a potem od razu stawiam burdeliki :) juz sie nie moge doczekac, ale ze rano mam pare spraw do załatwienia to akurat szybko zleci bo kolo 14 planuje wrocic do domu :D

18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Gdyby nie te całe koce to event można skończyć raz dwa.

0olimpia0, baska22 oraz gretag lubią to.
  19. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Ivencik fajny będę robiła jutro co prawda druga zmiana ale w czwartek mam wolne a oazy miłości w piątek albo w sobotę roztawię

gretag lubi to.
  20. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

grunt, że SP mam :) wełnę i pióra kupiłam przed chwilą - masakra cenowa, ale cóż, nie miałam kiedy śledzić zgaduli ...

gosiagosia60, 0olimpia0 oraz gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.