Opinie Zadanie hodowlane: Ale ziąb!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 10 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie też szał SP-ponad 400-nie pamiętam kiedy ostatnio miałam aż tyle :D

szkoda, że zwykłych zwierzat nie można oddawac, tylko same kolorowańce. tak to jak niewiele brakowalo to mozna bylo kilka zwykłych dorzucic a tu już gorzej....
    szkoda ze dzisiaj sie nie zaczyna event :p

2. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Kurza stopka.... nie mało chcą ..Nie wiem czy dam rade zważywszy na moje szczęście do klonowania....
    nie oznacza to że nie będę próbowała...Mam trochę reniferów więc wrzuce do oaz.. chociażby z ciekawości....

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Te reniferki to te zwykłe? Ja mam 1 zagrodę, to sobie pokoloruję, już to widzę o_O Nawet nie mam co kolorować, chyba tylko ryby i osły, trochę tego mam i SP pilnie zbierałam , może nie będzie tak źle.
    Czy ktoś robił wyliczenia jakie klony najlepiej oddawać, żeby jak najmniej stracić, chodzi mi o nadwyżkę, która przepada?

empatyczna i dantic3 lubią to.
  4. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

ja nie mam szczęścia do klonowania, klepię sianki jak się da pomiędzy BB, na BB wydaję sianki na mutanty i gotówkę na SP i praktycznie zawsze jestem na minusiexDxDxD
    ale UWIELBIAM BB i klonowanie xD

5. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Klonowanie nigdy nie idzie mi za dobrze, ale spróbuję powalczyć co się uda to się uda :).

6. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Zwykłych ryb i osłów nie można oddać?? :(

I na serio zwykłe reny będą po 2500 SG na stałe?? :eek:o_O

7. amber♥

amber♥ Komandor forum

Nie robię tym razem eventu ..:) Już kiedyś był bardzo podobny , wyczyściłam stodołę z kolorowych i powiedziałam sobie "nigdy więcej"..Gdyby mi się zdarzały fajne przeskoki - to pewnie bym się "bawiła" - ale przy psach totalna masakra wychodziła - generalnie nie mam szczęścia w kolorowych ..jakieś 4 kardynałki w stodole , 2 rozdymki ...nie robię..i mam nadzieję że zbyt często nie będzie tego typu eventów, człek by musiał mieć 10 młynów aby tylko SP kręciło - lub miech złotówek na kupno SP...:D
    Powodzenia tym co będą kolorować...:)
    PS. 4 tęczanki ..hihi pomyliło mi się bo miałam kiedyś rybki kardynałki ..:D

8. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Ale za to zagrody z 1 + lub z 2 + mogą okazać się cenne bo przecież to coś innego niż żółte czy pomarańczowe ;)

9. Aqqus

Aqqus Okazjonalny autor

:p Pamiętam jak w tamtym roku chciałam być przebiegła..
    i całą jesień hodowałam renifery, w myśl zasady że na bank będą potrzebne
    (bombki też) do świątecznego eventu :D - nie były.
    W tym roku sobie pomyślałam, że znów nie ma sensu zbierać reny - bo to jednak takie
    przewidywalne :cry: no i co? No.. Sie za gapowe zapłaci..

10. PitchforkOfDoom

to prawda, a tych mam całkiem sporo ;), bo leciały jak szalone na wczesnych tajemniczych stajennych,
    poza tym kiedyś miałam stare zwykłe renki ( grafika jak w + i ++), teraz ich nie mam, nie wiem czemu:oops:

xBabciaEwa i skaliwa lubią to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czekam na wyliczenia co najlepiej oddawać xD

12. PitchforkOfDoom

to akurat pewnie zależne od targu, bo w zasadzie chodzi o stosunek ceny rynkowej do wartości tabelkowej, czyli ile tak naprawdę kosztuje sianogrosz z wartości tabelkowej i to się może zmieniac w trakcie eventu8)

Peonia, SirMarkIIII oraz skaliwa lubią to.
  13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Trochę na bogato ten event.-.- Na szybko podliczyłam stan moich kolorowych ryb i osłów to mam na łączną sumę 910000 i by nie było źle gdyby nadwyżka nie przepadała.-.- A tak przecież nie wrzucę donkey gonga wartego 220000 sg żeby mi nadwyżka przepadła.o_Oo_O Muszę jeszcze przeanalizować na spokojnie poradnik. Może sobie rozpisać ile jakich zwierząt na jakie zadanie potrzebuję i pod tym kontem klonować... Oczywiście podczas BB... Może zrobię zadania z itemami i pnączem tylko. Tak coś czułam że te 75 sztuk super paszy w poprzednim evencie to nie było tak bez powodu dane. Moje obawy potwierdzał też Franek który w ostatnim tygodniu chyba 4 razy dał mi perfumy. Nigdy nie dostawałam perfum od niego... były dwie opcje albo ciężki event hodowlany albo śmierdzę ....xDxD

14. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;)
    to teraz wiem, czemu osiolki tak znikaja ha ha ha, moze zloty wpadnie, ale tani:)

xBabciaEwa i toDzasta lubią to.
  15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie prace techniczne jakieś,u Was też?

xBabciaEwa lubi to.
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w OO :

W związku z aktualizacją oraz usunięciem czatu z gry, jutro w godz. 13:30 -15:30
    planowana jest przerwa konserwacyjna (czas prac może ulec zmianie).

17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

tak, bylo ogloszone

xBabciaEwa lubi to.
  18. skierka90

skierka90 Czeladnik forum

Tym razem nie biorę udziału w evencie, nie mam w ogóle reniferów bo dopiero wróciłam do gry. Kolorowych zwierzątek też nie mam za dużo, więc mam nadzieję że chociaż trochę zarobię na sprzedaży :) :)

Peonia i xBabciaEwa lubią to.
  19. amber♥

amber♥ Komandor forum

W związku z aktualizacją oraz usunięciem czatu z gry, jutro w godz. 13:30 -15:30
    planowana jest przerwa konserwacyjna (czas prac może ulec zmianie).
    U mnie też , powyżej fragment z OO wkleiłam ..:)
    Nie zdążyłam ogarnąć zagród...:D

xBabciaEwa lubi to.
  20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To mi się przegapiło:)

xBabciaEwa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.