Opinie Zadanie hodowlane: Ale ziąb!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 10 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Z dwóch ryb latających , rozdymki i tęczanki wyszły 2 zwykłe ryby i rozdymka. To już jakieś jaja są nie nie baby boom.>:(

2. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Ten event ,to totalna porażka,pond 500 szt SP,a i tak nie zrobiłam całego,odpaliłam tylko pnącze i pozbierałam SP.:sleepy:Przed nowelizacją miksowało mi się byle jak,czas od czasu jakiś przeskok był,dziś masakra,tylko o jeden ,albo cofka:mad::mad::mad:

3. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

U mnie z klonowaniem jak zwykle tzn.cudem są przeskoki o dwa wyższe zwierzaki,czasami o jeden a cofki to reguła,także wcale się dziwie,dlaczego niby tym razem miało by być inaczej.:(:(:(
    Event skończony ,ale nie dzięki BB,kosztem własnych sianogroszy i kilkoma kupionymi wczesniej zwierzakami,o przepraszam i miksami renków,wpadło kilka o przeskokach szkoda gadac.

niebo016, kropelka04 oraz Nutka lubią to.
  4. kheme

kheme Analityk forum

Najgłupszy event ever.

pppppp26 i niebo016 lubią to.
  5. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

Event zrobiony w piątek (pnącze) ale nie za klony a za prawie 4mln SG bo jak zebrałem ponad 50 (ryby i osły po równo) oaz na starcie BB to myślałem że padnę, dwa kolorowe zwierzaki były może 4-5 razy a przeskoków zero, z zapasami starczyło na dokopanie się do czwartego zadania :mad:
    Potem próba z kilkunastoma miksami i wynik jeszcze gorszy >:(więc wielkie oooo (cenzurowane) i nie tędy droga, szybka decyzja kupowania na targu.
    Wczoraj kilkanaście na próbę z reniferami aby odrobić SP i też bez szału
    Najpierw globalny z kolorowymi bobrami, teraz ten (gdzie równowartość w SG do oddania kolorowych wcale mała nie jest) i aż się boje co będzie z nowymi neonowymi zagrodami.
    Łupią graczy na wyprz SP i pomocnikach bo kupony na 1h są świetnym dowcipem ale nie wróć dobrze że takie są bo mogło nie być wcale jak np w ostatnim z lodowym kwiatem.
    W tym evencie jestem na zdecydowane NIE

6. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Nie będę się wypowiadała na temat trwającego BB, ponieważ musiały by to być same niecenzuralne słowa.
    Event -porażka......

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2015
  7. Kathea

Kathea Baron forum

Ja zrobiłam totalne minimum, czyli pnącze plus itemy, nic więcej. Za drogi ten event jak dla mnie.

8. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Wszystkie zwierzaki się zbuntowały. Moje pandy i wielbłądy jak zaklęte :(
    Zdobytej w ewencie SP już dawno nie mam. Reniferów brak.
    Dawno tak kiepsko nie było...

I jeszcze deszcz :eek:

9. halina68681

halina68681 Czeladnik forum

najgorszy ewent jaki byl do tej pory od 5 lat gratuluje pomyslodawcy

10. Kathea

Kathea Baron forum

Ewent nie byłby zły gdyby nie był tak drogi. Chciwość nie popłaca, również w grze i ze strony BP.

11. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event wczoraj zakończony, ale tylko dlatego, ze miałam sporo ryb i osłów, zrobiłam cały, chociaż żal było to wszystko wsadzać do zadań, ale sporo PD i SG było do wygrania, no i pnąćze + itemy i SP, więc z rozpędu zrobiłam cały. Za to klonowanie to totalna porażka, przeważnie u mnie jest słabo z przeskokami, ale wczoraj nie było ani jednego, tylko o jeden, góra dwa. Mam do skończenia 1 misję z kukułkami ( nie robiłam gdy była) i jak tak to będzie, to kiepsko widzę jej ukończenie, a robię już ok. pół roku, no nic najwyżej następne pół roku będę robić....:cry::mad::cry::mad:

12. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

S.paszy poszło ponad 300 szt. i co i nic tzn. najlepsze to ze zwykłych rybek = dr Ryszard ryba bardzo slaby BB myślałem ,że BP zrobi nam prezent gwiazdkowy pod ten świąteczny BB a tu jak zawsze dziadostwo >:(. Mój ulubiony mini event powoli staje się dnem z wodorostami >:(>:(

13. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    po raz pierwszy odkąd gram,czyli prawie od początku z własnej i nieprzymuszonej woli odpuściłam sobie część eventu,zawsze walczyłam do końca,spłukiwałam się z ostatnich sg. ,ech...........chyba na starość robię się skąpa,ale dobrze mi z tym:D:D:D
    doszłam do wniosku,że:
    sn by się przydał,ale mam drzewka nawozowe
    do naklejek i tak nie zaglądam
    sg. musiałabym najpierw zainwestować w zwierzaki
    gwiazdek i tak mam sporo
    tej ilości pd na moim poziomie i tak nie odczuję
    żółte renki ładne,ale mam już pomarańczowe.............
    białą niewinność jest przydatna,ale taniej wyniesie kupić ją sobie na targu
    więc po przekalkulowaniu tego wszystkiego wyszło mi,że zadania 1 i 2 robię tylko przymusowe,czyli srebrne,a 3,4,5 i 6 zrobione w całości.............

14. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Ja zrobiłam dokładnie tak samo :) z resztą chyba większość farmerów tak zrobiła :p:DxD

15. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Event "zrobiony" w 7/8, tzn, pnącze i itemy + super pasza. Miałam mało super paszy, bo zwierząt trochę nagromadziłam, kupiłam 35 zagród reniferków i teraz trochę zarabiam na targu. Muszę odrobić stratę dwóch "Ryszardów" , które poszły do zadań, ale tak jest jak się ma mało super paszy i jeszcze mniej florenów.
    Pozdrawiam jeszcze walczących.
    Niezadowolonym życzę poprawy humoru i mniej biadolenia, toż to tylko gra, zamiast biadolić można nie grać. :)))

eliza9070, kropelka04 oraz czarsa lubią to.
  16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a nie lepiej byś wyszła sprzedając Ryszardów??????????
    ja tak zrobiłam................

Peonia, kropelka04 oraz dantic3 lubią to.
  17. Kathea

Kathea Baron forum

Jesteś na pewno przekonana że to dobra rada? Owszem, można nie grać, ale im mniej grających tym większe prawdopodobieństwo że gra zniknie, czy na pewno tego właśnie życzysz?.
    Poza tym tu nie chodzi o biadolenie, event fatalny i tyle, bardzo kosztowny, z nagrodami raczej marnymi.

18. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam :)
    a ja ewencik zrobiłam cały ,a co mi tam:) paszy sie nagromadzi i zowu będzie :p na klonowanie :)

19. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

a ja mam tylko jeden itemik i co mi tam

niebo016, JJoanna oraz dantic3 lubią to.
  20. czarsa

czarsa Baron forum

Identycznie podeszłam do eventu ...pierwszy raz odpuściłam i chyba także ze skąpstwa..:))

Dużych przeskoków wszystkim życzę...:D...bo u mnie lipa nad lipami >:(jak zwykle zresztą :)))

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.