Opinie Zadanie hodowlane: Ale ziąb!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 10 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kaylla86-

-kaylla86- Okazjonalny autor

A ja już przestaję narzekać na to BB. Ze zwykłych ryb wyskoczyła mi migocząca flądra:) Ale super paszy poszło ok. 500 sztuk.

2. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

niestety, małpy u mnie też słabo idą. Czekam na ostatnie renifery i kończę. SP zostanie na kolejny event.

Nutka, -katie1234- oraz xBabciaEwa lubią to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hm...Mam tego Anioła-tylko co z nim zrobić?Do czegoś innego,niż wrzucenie do eventu się przyda?o_O Całego chyba nie zrobię...A inne zwierzaki,jak na razie,stanowczo odmawiają udziału w rozpuście :(

4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

ewencik zrobiony
    w klonowaniu żadnych przeskoków i to dosłownie więc opuszczam burdeliki

5. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

no i koniec, renifery się skończyły. lepsze zadania z eventu zrobione. inne zwierzęta nie chciały robić przeskoków. zostało mi 70 SP. Zamykam interes. Dobranoc. :)

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  6. BasiuniaXDjoł

BasiuniaXDjoł Czeladnik forum

witam wszystkich;)jest 22,30 od co najmniej 30min mam problem z obsługą nowej oazy.wychodowały się zwierzaki jest że gotowe a odebrać nie moge>:( wychodzenie z gry i przelogowania nie pomagają czy macie podobnie??i jak długo mam być jeszcze cierpliwa;)

-katie1234- lubi to.
  7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

u mnie juz po evencie..
    czas na zarabianie

8. eldena

eldena Młodszy ekspert

Ja tez nie robię tego eventu. Nagrody marne w stosunku do tego co trzeba oddać.>:(

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  9. gosiagosia60

Też miałam nie robić...:p Ale cóż począć...Nałóg,to nałóg a terapii na farmie nie ma..-.-

10. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Do zadanka eventowego mogę dodać tylko kolorowańce ryb i osiołków. Innych zwierząt nie. Czy wszyscy tak mają czy tylko Jaś czegoś nie doczytał?

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Wszyscy tak mają :)

-katie1234- lubi to.
  12. sproketh

To mam przechlapane bo tych akurat mam jak na lekarstwo.:cry: Dzięki za odpowiedź. :)

-katie1234- lubi to.
  13. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jeszcze kolorowe renifery można oddawać przecież...:)

.Robaczek., Nutka oraz -katie1234- lubią to.
  14. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

jupi !!! już po ewencie ,
    także takie ewenty tylko dla mnie sp zostało530
    wszystkie kolorowance są między8a9 zadaniem pokończone ,i raczej ich dalej nie skończę bo same cofki , i to na poziomie podstawowym ,kolorowych snów życzę

gadek i -katie1234- lubią to.
  15. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

pnącze odpalone ale zostały 3 zadania do wykonania w 1 i 2 zadaniu i nie wiem czy robic czy nie, klonowanie słabiutko idzie, przeskoków prawie wcale nie ma
    ale oaza fajniutka - bardzo dobra nowość

-katie1234- lubi to.
  16. sproketh

Dzięki. Właśnie na to wpadłam. Nastawiłam właśnie 50 szt. Szczątki mojego oślego stada i mizerna ławica ocaleją! I spać idę. Rano się zobaczy. Pozdrawiam wszystkich.

BA_Czerwona, Nutka oraz -katie1234- lubią to.
  17. kheme

kheme Analityk forum

BB jakieś takie... Przeskok o jeden, albo cofki.. Ale jakoś ciułam pomału, najgorzej, że perfumy mi się skończyły, a miałam chyba z 400 o_O Jeszcze 440 000 i event idzie w zapomnienie :)

.Robaczek. i -katie1234- lubią to.
  18. betty10

betty10 Zaawansowany

event skonczylam :D ale klonowanie tak sobie tez marne przeskoki :( wczoraj bez BB mialam o wiele lepsze

-katie1234- lubi to.
  19. gosiagosia60

[​IMG] Co chciałam,to wybrałam a nawet ciut więcej.Żółte zagrody zostawiłam,nie lubię tego koloru.-.- Jeżeli takie będą wszystkie BB,jak od kilku edycji,to niestety,klienta na SP firma straci.Brak radości,to brak kasy.8)

20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Hejka wszystkim :)
    Wkurzona postanowiłam, że zamykam domki i klucz wrzucam do studni... ochłonęłam i pomyślałam, że może one wolą w nocy ;):inlove:.
    I jestem z powrotem, załadowałam 12 oaz i czekam ......
    Edit: niestety na nic co by mnie zaskoczyło nie doczekałam się-.-
    idę spać. Dobranoc:)

Ostatnie edytowanie: 12 grudnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.