Opinie Zadanie hodowlane: Ale ziąb!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 10 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

est- orka dała tabelkę ..post 303..:)

PS. Ale jak masz reniferki , albo inne "kolorowe" to sama musisz zdecydować co oddać..

2. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Jak dla mnie ewent zakończony tj. 80 SP w zadania nr 4 zdobyte i raczej nie będę walczyć o SP w zadaniu nr 6.

Małe podsumowanie aktualizacji:

MINUSY:

• brak ikonki (lub powiadomienia),że hodowla się zakończyła i jest do zbioru! W poprzedniej wersji były smoczki, a teraz trzeba zaglądać do fioletowej (?) chatki - jeśli się pamięta :eek:o_O
    • szukanie hodowli gotowych do zbioru; powinny np. "wskakiwać"na początek listy :D
    [Edycja: znalazłam znacznik "status" do sortowania np. wg czasu]

PLUSY:

• nie trzeba rozwalać pól,żeby postawić burdeliki :)

Ostatnie edytowanie: 11 grudnia 2015
  3. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

U mnie też szału nie ma najlepsze to ze zwykłych rybek 1 x Dr Ryszard a końca misji nie widać xD

-katie1234- lubi to.
  4. {Monia}

{Monia} Komandor forum

ja też pasuje, nawet nie ruszę tego eventu.

5. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Melduje, że evencik skończony na reniferach i osłach. Przeskoki z osłów takie sobie, a renifery nawet niczego sobie. Teraz klonuje sobie rybki aby zupę zakończyć i może w końcu uda mi się zrobić Różowe farby?:oops: Powodzenia dla walczących

6. nana290159

nana290159 Książę forum

Pomysl dobry, ale oprócz braku przeskokow, irytuje wolneeee wrzucanie perfum, chyba odpuszczę reszte, bo cos mnie trafia i nie jest to szczęśliwy traf, hahah.

-katie1234- lubi to.
  7. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

No i utknęłam... nie umiem dobrać do 80 000...nie śmiać się!*

*nie dam muzykanta... nigdy w życiu.

8. abask

abask Komandor forum

Moim zdaniem nie warto. Nędza z bidą ;)

LusiaSZ, -katie1234- oraz xBabciaEwa lubią to.
  9. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Wolne? Jak przeciągniesz po nich kursorem (zaznaczysz) i będą np. 4 na fioletowo, to już tak zostanie :D

10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Pięknie dziękuję :)

-katie1234-, .Robaczek. oraz xBabciaEwa lubią to.
  11. dziki-imbir

dziki-imbir Czeladnik forum

Z rozpędu zaczęłam robić ten event i żałuję :cry: Ale jak wrzuciłam już pierwsze zwierzątka do misji, to chciałam ją dociągnąć do pnącza chociaż... i tak mi zeszło prawie 400SP i 3 miliony $$. Z miksowania żadnych, ale to żadnych przeskoków -.- . Pnącze odpaliłam, różowy domek zamknęłam na kłódkę i idę zapomnieć o evencie :D
    Tym, którzy w nim walczą, życzę samych udanych klonowań ;)

12. NASTKA.BURAN

Osły jak u mnie... dokładnie tak
    Cześć ET... Tomku, u mnie jedna różnica...zwierza ubywa, a SP znika, bo fajnie się ładuje

13. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No to i u mnie koniec:

Robiłam event bez ładu i składu, bo wrzucałam wszystko jak leci z tego co wyszło z oazxD:cry:xD:cry:, może można było tańszym kosztem, ale nie nie chciało mi się bawić się w kalkulowanie8). Najważniejsze, że skończone.:p

14. gadek

gadek Fanatyk forum

Zrobiłam po wielkich trudach,cyrklując by jak najmniej nadwyżki robićxD
    Sp zostało równo 40xD

15. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja raczej podziękuje za event...nie mam w ogóle zwierzątek.

-katie1234- lubi to.
  16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a ja się jeszcze nie przymierzyłam, trudno, nie będe miala cudownego pnączaxDxD

-katie1234- lubi to.
  17. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

strasznie to hodowlane pożera SP...

Chciałam jeszcze pieski poklonować, ale zostało coś koło 80 sztuk SP, niewiele z tym zdziałam..

18. Megan

Megan Komandor forum

Skusiłam się jeszcze raz, mając nadzieję że może coś się polepszyło, jednak postawię bez komentarza, domek zamknięty do odwołania...
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

19. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

niestety i u mnie posucha z klonowaniem :( :mad:

-katie1234- i Goldmaster82 lubią to.
  20. NASTKA.BURAN

Cześć Agatko,Gratki!
    Jakbym miała tyle to nawet nie próbowałabym liczyć... a tak...eHHH...uuu...i liczenie też nie pomaga...ale twardo przed kompem siedzęxDxDxDxD

eliza9070, -katie1234- oraz .Robaczek. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.