zadanie 3

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cheray, 18 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cheray

cheray Aktywny autor

ja tak dla pewności chciałam się zapytać czy kameleony mimo iż nie ma ich jeszcze w oficjalnej sprzedaży będą liczone w zadaniu 3 bo dają trochę pd i chciałabym je wykorzystać.

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Działały.I w sprzedaży też są.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foczunia84, dziękuję za pomoc.

Tak ,PD ze wszystkich zagród jakie są dostępne w grze,ich kolorowych ulepszeń będą doliczone do zadania 3-go w evencie.
    Poza tym tak jak jest napisane w poradniku :
    W zadaniu 3 zbieramy PD z zagród, jednak kilka starszych warsztatów również wpływa na postęp zadania, są to np.: wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich, tartak bobrów. W zadaniu zaliczane są również zbiory z mrocznych warsztatów oraz megazagród.

4. oliva

oliva Czeladnik forum

A mi z wytwórni masła i piór papuzich nie doliczyło:( z innych warsztatów na farmie też nie:(

Tak więc oszukujecie trochę.

5. cheray

cheray Aktywny autor

dziękuję za wyjaśnienie .więcej pytań nie mam.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.