Zadanie 3-dlaczego nie dopisują się PD ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stenia48, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stenia48

stenia48 Forumowy żółtodziób

dlaczego nie mam zadnych wynikow w trzecim zadaniu , zegar idzie , ja daje towar a jest ciagle zero!!!!!!!!!!!!

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A jaki towar dajesz...?
    Do trójki liczą się zwierzęta z zagród :)

Uff... zrozumiałam twoje pytanie za pierwszym razem ;)

Do trójki potrzebne są zwierzęta z zagród wyhodowane podczas trwania tej czasówki. Jeśli zbierasz zwierzaki, ale ci się nie doliczają, to napisz do pomocy technicznej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 stycznia 2015
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie, dziękuję za pomoc.

Tak jak wspomniała zzizzie, do zadania 3-go zaliczają się PD z wszystkich zagród podstawowych i ich kolorowych ulepszeń oraz kilka starszych warsztatów również wpływa na postęp zadania, są to np.: wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich, tartak bobrów. W zadaniu zaliczane są również zbiory z mrocznych warsztatów oraz megazagród,tak jak jest to napisane w FAQ :EVENT: Komiks VII - Z lotu ptaka

Tytuł zmieniam na odpowiedni do Twojego pytania.

4. SMOD_Atena

stenia48 Twój zdublowany post usunęłam,a Twoje posty zzizzie, połączyłam ponieważ po usunięciu posta Autorki był jeden pod drugim.

zzizzie lubi to.
  5. SMOD_Atena

Odpowiedzi na pytanie zostały udzielone,kolejnych pytań brak,więc myślę że wszystko już jasne i w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.